Asiakkaat innoissaan uudesta kirpputorista

Sarin kalusteen alakerrassa aukaistiin Kellari kirppis.

Sarin kalusteen ja Veikon koneen parkkialueella kurvaili maanantaiaamupäivällä poikkeuksellisen paljon autoja. Syy väenpaljouteen löytyi Sarin kalusteen tiloista, sillä sen alakerrassa avattiin kello 10 Kellari kirppis. Kirppisväkeä hemmoteltiin lisäksi kahvitarjoilulla.
Ensi silmäys uuteen kirpputoriin oli hyvin positiivinen. Hyllyt olivat siistit ja tuotteet hyvin esillä. Tarjolla oli löytöjä vauvasta vaariin, leluista arvolasiesineisiin. Olipa kirppiksen perällä uusia mattojakin myynnissä.
Kun asiakas löysi etsimänsä, pääsi hän maksamaan tuotteensa yläkertaan Sarin kalusteen kassalle. Yrittäjä Sari Tokola joutuikin pyyhkimään välillä hikeä otsaltaan, sillä heti maanantaina asiakkaita riitti hyvin pitkin päivää.
Sari Tokola kertoi, että kaikki Kellari kirppiksen syykuun myyntipöydät on jo varattu. Oman myyntipöydän voi ostaa viikoksi 20 eurolla.
”Ja on meillä pöytävarauksia jo lokakuullekin”, Sari Tokola huomautti.
Yksi jos toinen asiakas palasi Kellari kirppiksestä yläkertaan hymyssä suin. Ainut yleisöä askarruttanut asia oli se, mistä löytyy kirppiksen pukuhuone vaatteiden sovittamista varten. Sari Tokola joutui toteamaan, että sovituskoppia kirpparilla ei vielä ole.
”Mutta se tulee piakkoin”, hän lisäsi.

Takaisin Jutut -sivulle