Huiman nousuhaaveille kova kolaus

Oulaisten Huiman naisten suomensarjan noususarjaa pelaava joukkue koki viikonloppuna kaksi kirvelevää tappiota. Näin ollen Huiman nousuhaaveet murenivat käytännössä tähän.
Lauantaina Huima kohtasi kotikentällään Hyvinkään Tahkon. Ensimmäisen jakson osalta peli oli todella tasainen. Tahko meni aloittavallaan 1-0 johtoon, mutta Riikka Myllylä ja Janette Rajaniemi toivat oulaistelaiset ensin tasoihin ja sitten juoksulla ohi. Huimalle sattui kuitenkin viimeisessä ulkopelissään harmittavia virheitä, joiden takia vierasjoukkue otti jaksolla voiton juoksuin 3-2.

Toinen jakso oli hyvin kaksijakoinen näytös. Ensin Tahko karkasi pelissä peräti 8-0 johtoon. Huimalaisten vastaisku tapahtui toisen vuoroparin tasoittavalla, jossa se teki yhteensä viisi juoksua. Joukkue tehtaili urheasti viimeisessä sisävuorossaan vielä viisi juoksua lisää, mutta se ei riittänyt. Tahko voitti ottelun toisenkin jakson lukemin 14-10 ja näin koko ottelun 2-0.
Sunnuntaina Huima pakkasi laukkunsa ja matkusti Alajärvelle Ankkureiden vieraaksi. Huima aloitti pelin pirteästi Janette Rajaniemen tekemällä juoksulla, mutta sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue.

Toisella jaksollakin Huiman ulkopeli antoi Ankkureille lahjoja ja joukkue kiitti niistä. Loppulukemat jaksolla olivat lopulta 4-1 ja koko ottelu puhtaasi Ankkureille 2-0.
Oulaisten Huima on nyt noususarjassa viimeisenä kahdella pisteellään. Sarjaa johtaa Alajärvi kuudella pisteellä. Sunnuntaina Huima kohtaa vielä vieraspelissä Viinijärven Urheilijat.