6 miljoonan euron lottovoitto Oulaisiin

Lotossa arvottiin lauantai-iltana 6 miljoonan euron rahapotti. Sen voitti oulaistelainen nettipelaaja.

Veikkauksen tiedotteessa kerrotaan, että voittaja on tietoinen onnenpotkustaan ja hän vastasi sunnuntaina puhelimeen epäuskoisen onnellisissa tunnelmissa.

”Vaimoni luki siinä lauantaina illalla Oulaisten Facebook-ryhmästä, että siellä onniteltiin jotakin paikkakuntalaista voitosta. Hän naureskeli ja totesi, että no niin, kenelleköhän tuokin voitto meni, oulaistelainen voittaja nauroi sunnuntaina kerrassaan ainutlaatuista hetkeä.
”En minä tätä oikein voi uskoa millään. Ei hemmetti. Ihanko oikeasti tuli minulle ja siitä soitat?”
Epäuskoinen voittaja tarkisti vielä rivinsä saatuaan Veikkauksen onnittelupuhelun.
”Kyllä se siellä omissa peleissä tosiaan näkyy. Kuuden miljoonan euron voitto! Jotenkin on niin uskomattomat tunnelmat, että kaikki mitä tässä nyt sanoo, se kuulostaa varmaan laimealta”.
”Lähinnä mietin, että onko tämä unta ja kohta minä varmaan herään. Mutta tuskin te sunnuntaina muuten soittelisitte kuin tällaisilla asioilla”, hämmästyneen onnellinen voittaja kuvaili tunnelmiaan saatuaan onnittelusoiton.

Tuoreeltaan voiton selviämisen jälkeen suunnitelmia voittorahojen käytöstä ei vielä ollut.
”Oikeastaan pitää ihan ensin tässä nyt arvioida, että kenelle kerron tästä voitostani. Omalle perheelle kerrotaan ja ei varmaan juuri muille. Tein yhden rivin Lottoa ja siihen tämä osui. Ei voi olla totta! On tässä vain sulateltavaa. Epätodellinen olo ja tunne”.

Onnekas lottoaja saa kuuden miljoonan euron voittonsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan päätyttyä.

Loton kierroksen 24/2024 oikea rivi on: 4, 19, 20, 24, 29, 30, 39 ja lisänumero 5. Plusnumeroksi arvottiin 30. Ensi viikolla loton pääpotissa on miljoona euroa.

Juttua päivitetty 18.6.2024 kello 11:43.

Takaisin Jutut -sivulle