Cobrat vajaamiehisenäkin voittoon

Cobrien edustusjoukkueen lähtökohdat lauantain kotiotteluun eivät olleet parhaat mahdolliset. Varusmiespalvelukseen astui vuodenvaihteessa kolme pelaajaa, ja lisäksi sairastelut sekä loukkaantumiset piinaavat joukkuetta edelleen. Varusteisiin saatiin tähän peliin lopulta yksitoista kenttäpelaajaa ja maalivahti. Vieraaksi saapuneella Pyhäjärven Pohdilla puolestaan riitti rosterissa leveyttä senkin edestä. Cobrat kuitenkin osoittivat ottelussa sen, että työnteko ja vahva asenne palkitaan aina tavalla tai toisella. Tällä kertaa palkintona oli kirsikka kakun päältä kolmen sarjapisteen muodossa.
Heti ottelun alussa PyPo jäi lähtötelineisiin Niko Hurmeen läpiajon ja onnistuneen viimeistelyn myötä. Tuukka Kalliokoski iski erän puolivälissä Cobrien toisen maalin Santtu Konun ja Timi Jylkän tarjoilusta. Pyhäjärviset saivat rivejään avauserässä sen verran ojennukseen, että onnistuivat kaventamaan lukemiksi 2-1 ennen erätaukoa.

Maalirikkaan toisen erän alussa PyPo nousi tasoihin. Tämän jälkeen verkkoa heiluttivat tiuhempaan kuitenkin Cobrat. Maalinikkareina toimivat Konsta Saari, Aleksi Viirelä ja Niko Hurme illan toisella maalillaan. Santtu Konulle kirjattiin syöttöpisteet Saaren ja Hurmeen maaleihin. Juho Viitanen merkittiin toiseksi syöttäjäksi Hurmeen maaliin. PyPo onnistui kertaalleen maalinteossa tässä erässä.

Maalittoman päätöserän viimeisten kahden minuutin aikana PyPo yritti vielä kavennusta kuudennen kenttäpelaajan voimin. Yritys kuitenkin tyssäsi Cobrien tiukkaan puolustukseen. Tulostaululla komeilivat pelin päätyttyä ansaitut 5-3 lukemat Cobrille.
Cobrien Petri Heinonen torjui ottelussa 41 kertaa. PyPo:n Jeppe Tossavaiselle kirjattiin torjuntoja 16 kappaletta ja tilanteessa 5-3 maaliin vaihdetulle Mikko Jauhiaiselle tilastoitiin torjuntoja yksitoista.