Cobrien hyvä alku ei riittänyt

Cobrien miehet kohtasivat kotiareenallaan Kuusamon Pallo-Karhut. Kuusamon joukkue lukeutuu ennakkoarvion mukaan sarjan ehdottomaan kärkikastiin. Hyvästä alusta huolimatta Cobrat joutui taipumaan ennakkosuosikille lukemin 4-8.

Ottelun alku oli Cobrilta vahvaa esitystä. Peliä oli pelattu vasta reilu minuutti, kun Aleksi Viirelä teki avausmaalin Ville Waaran syötöstä. Tasan kahden minuutin kohdalla vuorostaan Juho Viitanen tarjoili Juho Epäilykselle nämusyötön. Epäilys ei erehtynyt ja viimeisteli Cobrat 2- 0 johtoon. Seitsemännellä peliminuutilla Topi Mäyrä otti roolia tehden soolosuorituksena kotijoukkueelle jo kolmannen maalin. Kuusamolaiset pääsivät maalin makuun puolestaan erän toisella puoliskolla ylivoimaa pelatessaan. Erätaukoa vietettiin toiveita herättävissä 3-1 lukemissa.

Toiseen erään PaKa tiivisti peliryhmänsä kahteen kentälliseen ja tulosta alkoi syntyä. Janne Polo maalasi erän alkupuolella kahteen kertaan ja peli oli jo tasan 3-3.  Ajassa 31:17 Juho Epäilys otti kaksiminuuttisen ryntäämisestä. Samassa ajassa Ville Waaralle annettiin rangaistus pelin viivyttämisestä aloitustapahtumassa. Kuusamolaiset pääsivät pelaamaan viidellä kolmea vastaan ja tovin kuluttua kiekko oli Cobrien maalissa neljännen kerran.

Päätöserässä PaKa löi löylyä lisää. Cobrat eivät vauhtiin kyenneet vastaamaan ja kuusamolaiset karkasivat jo 3-8 johtoon. Pientä lohtua toi Cobra-kapteeni Lauri Pihlajaharjun maali ottelun loppupuolella. Ville Hiltunen syötti Tomi Martinmäelle, joka laukoi kiekon maalia kohti. PaKa-vahti oli voimaton, kun Pihlajaharju ohjasi kiekon ilmasta verkkoon. Loppulukemiksi jäivät näin 4-8.

Cobrien Petri Heinonen torjui ottelussa kaikkiaan 48 kertaa. PaKa:n Joni Korpelalle kirjattiin 26 torjuntaa. Ottelua seurasi 160 katsojaa. Cobrista pelaajapalkinnon pokkasi Nuutti Yliniitty.