Cobrien kausi paikallisväännöllä käyntiin

Miesten III-divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna kolmentoista joukkueen voimin. Uusina joukkueina sarjassa ovat Haukiputaan Ahmat ja Haapajärven Kiilat. Kuusamon Pallo-Karhut sen sijaan pelaavat tällä kaudella II-divisioonaa, jossa haasteeksi on muodostunut sarjaan osallistuvien joukkueiden vähäisyys. SJL tarjosi Pallo-Karhuille mahdollisuutta pelata kakkosta ja kuusamolaiset ottivat tarjouksen vastaan.

III-divarissa pelataan kaksinkertainen sarja eteläisessä ja pohjoisessa lohkossa. Sen lisäksi lohkojen välillä pelataan yksinkertainen sarja, ja lopuksi yksittäinen lähiottelu. Pelejä kertyy runkosarjassa kahdeksantoista jokaiselle joukkueelle. Eteläisessä lohkossa pelaavat Cobrien lisäksi JHT (Kalajoki), HaU (Haapavesi), PyPo (Pyhäjärvi), Popula (Ylivieska) ja Kiilat. Pohjoisessa lohkossa pelaavat TeKi (Raahe), OYUS (Oulu), UU (Utajärvi), SuPS (Suomussalmi). K-Laser (Oulunsalo), Raahe-Kiekko ja Ahmat. Lähiottelu pelataan Cobrien ja HaU:n välillä.

Cobrien rosterissa on tapahtunut jonkin verran muutoksia edeltävään kauteen verrattuna. Joukkueessa aiemmin puolustajana pelannut Ville Hiltunen toimii joukkueen vastuuvalmentajana. Apuvalmentajana toimii Miika Huikari, joka siirtyi oululaisesta KISE:stä Cobriin tälle kaudelle. Huikari pukee myös pelipaidan päälleen aina tarvittaessa. Maalivahtipuolella on myös vaihtuvuutta Petri Heinosen siirryttyä Populaan. Rauli Päivärinta jatkaa Cobrissa ja hän sai parikseen Raahe-Kiekosta Cobriin siirtyneen Tuukka Roinisen. Cobra-paidassa Roininen on pelannut aiemmin kausina 2019-20 ja 2020-21.

Cobrien pelit starttaavat lauantaina kello 18 kutkuttavalla kotiottelulla, johon vieraaksi saapuu HaU Haapavedeltä.

Takaisin Jutut -sivulle