Cobrien maalinteko takkusi

Lauantain III-divisioonan ottelussa Cobrat saivat vieraakseen sarjakärki Utajärven. Ottelun alussa vietettiin hiljainen hetki kesällä edesmenneen Raimo Räisäsen muistolle. Raimo oli pitkän linjan urheilumies, joka toimi aikoinaan aktiivisesti jäähallin saamiseksi Oulaisiin. Jääkiekossa hän toimi takavuosina niin Huiman kuin Haukkojenkin johtoryhmissä. Kun edustuskiekkoilu palasi Oulaisiin neljä vuotta sitten Cobrien myötä, Raimo oli vahvasti hengessä mukana.

Illan koitoksessa Cobrilla oli kaikki muuten hyvin, mutta maalinteko ei juurikaan ottanut onnistuakseen. Paineita toi varmasti sekin, että vierasjoukkueelta löytyi ennen tätä peliä merkintöjä pelkästään voittosarakkeen kohdalla. Luisteluvoimainen vierasjoukkue pisti Cobrien puolustuksen helisemään heti pelin alussa. Reilun minuutin pelin jälkeen UU onnistui maalinteossa. Isännät saivat kuitenkin nopeasti pelinsyrjästä kiinni, mutta maaliverkkoon saakka kiekko ei tietään löytänyt. Sen sijaan ajassa 11:59 vieraat tekivät toisen maalinsa.

Toiseen erään Cobrat saivat rivejään kasaan ja laatupaikkoja maalintekoon riitti. Utajärven luova ja sekalainen puolustuspeli toimi kuitenkin sen verran, että hienon iltapuhteen pelannut veskari Perttu Savolainen sai pidettyä maalinsa puhtaana. UU siirtyi erän puolivälissä jo 0-3 johtoon ja tovin peli näytti jo selvältä. Kuitenkin erän viimeisellä neljänneksellä Cobrien pommitus viimein tuotti tulosta. Cobrien pelatessa ylivoimaa Nuutti Yliniitty tarjoili Topi Anttilalle, joka rikkoi isäntien kuparisen. Erän viimeisellä minuutilla asetelma tasapainoittui edelleen kun Juho ”Härkä” Epäilys teki Cobrille toisen maalin. Syötön tähän antoi Lauri Pihlajaharju.

Päätöserässä utajärviset saivat hallittua peliä niin, ettei Cobrille lisämaaleja tullut. Vieraat tekivät pari lisää ja päätöslukemiksi kirjattiin UU:n voitto 2-5.
Pelaajapalkinnon Cobrista sai aatos Äijälä. UU:n pelaajista palkittiin Topi Ämmänpää.
Tuukka Roininen torjui isäntien maalissa 34 kertaa. Utajärven Perttu Savolaiselle torjuntoja kertyi 36 kappaletta.