Hyvän mielen joulukeräys alkaa

Hyvän mielen joulukeräyksen lahjapaketti LC-tunnuksella. Kuva: Aleksi Olli

Oulaisten Lions Club aloittaa Hyvän mielen joulukeräyksen ja se on järjestyksessään jo 14. vuosi peräkkäin.

Tuttuun tapaan Lions clubin keräämät lahjoitukset hoitavat perille Kodinhoito ja perhetyö. Kodinhoidon asiakaskunta on Oulaisissa laaja. Lahjojen vastaanottajina on yksinäisiä ihmisiä, lapsiperheitä, pariskuntia, vanhuksia ja nuoria.

Kotihoidosta kerrotaan, että kahvipaketit, tee ja glögi olisivat erittäin haluttuja lahjoja, kuten myös esimerkiksi piparit ja muut keksit, säilykeliha, lahjakortit kauppoihin ja/tai muihin paikkakunnan liikkeisiin/palveluihin, joulukukat ja led-kynttilät.

”Villasukat ovat aina hyvä lahja ja mielellään vielä liukuesteen kera, jolloin vanhuksillakin olisi turvallisempaa kulkea. Myös suuntaa antava kokomerkintä olisi hyvä olla”, kodinhoidosta kerrotaan.

Lapsille menevät lahjat kuljetetaan kodinhoidon kautta perhetyölle. Ne voit kuitenkin toimittaa samassa yhteydessä kuin muutkin keräykseen menevät lahjat.

Lahjojen toivotaan olevan avonaisesti pakattuja. Jos kuitenkin laitat lahjan pakettiin, niin kirjoitathan päälle, mitä se sisältää tai laitat sen kirkkaaseen sellofaaniin. Jos lahjoituksena on esimerkiksi villasukat, merkkaa koko. Tuoreruokalahjoituksiin on merkittävä kaikki raaka-aineet.

”Lahjoitukset haetaan yrityksistä ja toimitetaan kodinhoidon jakeluun 13.12. mennessä. Yksityiset lahjoitukset voi myös viedä Kultakehrä Kärkkäiselle välivarastointiin tai voit myös toimittaa ne jollekin klubimme jäsenelle, niin hoidamme asian eteenpäin”, ohjeistavat keräysvastaavat Petri Hevosmaa ja Kyösti Terentjeff.

Uutena palveluna voi Tokmannilta ostaa joulukassin sisällön oman valintansa mukaan ja jättää sen kassalle maksamisen jälkeen.

Takaisin Jutut -sivulle