Iso-Syöte pysyy Terentjeffien otteessa

Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi on asettanut tärkeimmäksi tavoitteekseen Syötteen kehittämisen vahvaksi ympärivuotiseksi matkailukeskukseksi.

Oulaistelaislähtöisen teollisuusneuvos Jorma Terentjeffin tytär Heidi Terentjeff-Jaurakkajärvi on nimitetty Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut Hiihtokeskus Iso-Syötteellä erilaisissa tehtävissä vuodesta 2007 lähtien, viimeksi henkilöstöjohtajana.

Aikoinaan hiihdonopettajana Iso-Syötteellä työtaipaleensa aloittanut Terentjeff-Jaurakkajärvi kertoo rakkauden talvilajeihin olevan syy, joka on pitänyt perheyrityksen leivissä jo vuosia.

”Aito halu kehittää hiihtokeskusta paremmaksi vieraitamme varten, motivoi työhön vuosi toisensa jälkeen. Koko perheemme rakastaa talvilajeja, joten kehityksestä pääsee nauttimaan myös itse,” ”Matkailuala ja sen ympärillä muuttuva maailma kiehtovat. Uskon vahvasti, että Iso-Syötteellä ja koko Pudasjärvellä, sekä sitä ympäröivällä maakunnalla on paljon mahdollisuuksia matkailun saralla. Haluan olla osaltani vahvasti mukana tekemässä sitä tulevaisuutta”.

Hiihtokeskuksen rinteille on suunnitteilla monenlaisia kehitysinvestointeja lähitulevaisuudessa, mutta ne eivät ole vielä julkisia. Tärkeimmäksi tavoitteekseen uusi toimitusjohtaja asettaa Syötteen kehittämisen vahvaksi ympärivuotiseksi matkailukeskukseksi. Sulanmaan ajasta on jo saatu rohkaisevia kokemuksia viime vuosina.

Hiihtokeskus Iso-Syötteen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jorma Terentjeff. Tarja Terentjeff jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Takaisin Jutut -sivulle