Kantaesitys kajahtaa Oulaisten kirkossa

Miikka Lehtoaho musisoi Kesäillan säveliin kuuluvassa konsertissa Oulaisten kirkossa keskiviikkoiltana.

Keskiviikkona 3.8. kello 18 pidetään Oulaisten kirkossa Kesäillan säveliin kuuluva konsertti, jossa esiintyvät Marja Kukkala, laulu ja Miikka Lehtoaho, piano ja urut. Konsertissa kuullaan Lehtoahon säveltämiä lauluja kantaesityksenä. Konserttiin on vapaa pääsy.

Marja Kukkala valmistui musiikkipedagogiksi, pääaineenaan klassinen laulu, Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Kukkala on osallistunut useille laulun mestarikursseille. Kukkala opettaa laulua omassa Kehon Ääni-yrityksessään, jossa hän myös antaa itse kehittelemäänsä Voice Balance-hoitoa ja äänikoulutuksia eri työyhteisöille ja kuoroille. 

Miikka Lehtoaho on opiskellut Helsingin Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikkia ja Kuopion ammattikorkeakoulussa pianonsoittoa. Lehtoaho työskentelee tällä hetkellä freelancer-muusikkona erityisesti Pohjois-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueilla. Viime vuosina kasvavaa tilaa hänen urallaan on saanut säveltäminen ja sovittaminen. Nykyisin hän saa säännöllisesti sävellys- ja sovitustilauksia mm. seurakunnista ja yksityishenkilöiltä. Lisäksi Lehtoaho toimii myös erilaisten uusien musiikkiprojektien käynnistäjänä ja toteuttajana. Säveltämisessä ja sovittamisessa erityisesti laulumusiikki, runous ja erilaiset kamarimusiikkikokoonpanot ovat lähellä hänen sydäntään. Lehtoaho tunnetaan taitavana ja virtuoottisena improvisoijana pianon ja erilaisten kosketinsoittimien ääressä.

Takaisin Jutut -sivulle