Ledenin tehdasinvestointi etenee – Oulaisiin tulossa moderni sopimusvalmistuksen keskus

Leden Groupin iso tehdasinvestointi Oulaisissa etenee tällä hetkellä vauhdilla merkittävien hankintasopimusten vaiheessa. Yhtiö on sopinut Pohjoismaiden mittakaavassa merkittävästä laitetoimituksesta Amadan kanssa, joka on yksi maailman suurimmista metalliteollisuuden konetoimittajista.

Amada tulee toimittamaan tulevalle Oulaisten tehtaalle sekä varastojärjestelmän laajennuksen että kaksi uutta yhdistelmäkonetta työkalunvaihtoautomaateilla. Lisäksi toimitukseen kuuluu kuitulaser-laitteisto, jossa on tuplatornivarasto ja tuotantoa tehostavaa robotiikkaa. Särmäyskapasiteetin lisäämiseksi kokonaisuuteen kuuluu lisäksi särmäyspuristin, joka täydentää yhtiön aikaisemmin käyttöön ottamaa teknologiaa.

”Oulaisten uudesta tehtaasta muodostuu moderni sopimusvalmistuksen keskus, jossa on alan uusinta teknologiaa. Tuotantolaitteistoa modernisoidaan siis merkittävästi muuton yhteydessä. Tehtaan suunnittelussa ovat pitkin matkaa korostuneet automaatio, tehokkuus ja toimintavarmuus, jotka määrittävät myös investointeja.  Nyt tehty, Pohjoismaidenkin mittakaavassa erittäin merkittävä hankinta, tukee tulevaa tehdasinvestointia ja mahdollistavat kapasiteetin kasvattamisen. Ylipäätään Ledenin tuleva Oulaisten tehdas tulee tukemaan yhtiön kasvua ja parantamaan asiakaspalvelua”, kertoo Leden Finland Oy:n johtaja Marko Niskanen.

Takaisin Jutut -sivulle