Livemusiikki kiinnosti yleisöä pitkän tauon jälkeen

Oulaisissa päästiin kuulemaan pitkästä aikaa livemusiikkia, kun seurakuntakodilla järjestettiin perjantai-iltana 1000 sydäntä -konsertti. Juhani Tikkasta ja Kotiinpalaajia oli tullut paikan päälle kuuntelemaan noin 120 ihmistä. Oulaisten lisäksi osallistujia oli ainakin Pyhäjoelta, Kalajoelta, Himangalta, Raahesta, Nivalasta ja Ruukista.
”Kuuntelijoita oli monen ikäisiä, alle kouluikäisiä, rippukoululaisia ja aikuisia”, iloitsi nuorisotyönohjaaja Tuomas Saarela.
Illan esiintyjien mukaan Oulaisten konsertissa oli hyvä ja lämmin tunnelma. Myös yleisön arviot konsertista olivat pääosin positiivisia.
”Konsertissa oli uusia ja hyviä biisejä. Kannatti tulla, vaikka meinasin jäädä kotiin”, totesivat yleisön joukossa istuneet isoset.

Tuomas Saarelan mukaan hienoa konsertissa oli myös se, että esiintyjät jäivät tilaisuuden jälkeen juttelemaan yleisön kanssa.
”Se on mielestäni hieno asia, koska he haluavat kohdata kuulijoita musiikin lisäksi myös kuuntelemalla heitä. Eikä heillä ollut kiire lähteä pois konserttipaikasta”.
Juhani Tikkasen ja Kotiinpalaajat-yhtyeen yhteiskiertue toteutetaan kevään 2022 aikana seurakunnissa ja kouluissa ympäri maata. Konsertit sisältävät paitsi gospelmusiikkia, myös nuoria osallistavaa tekemistä, yhteistä hauskanpitoa sekä sanomaa Jeesuksesta.

Takaisin Jutut -sivulle