Miesten parturiliike avasi Oulaisissa

Monet ovat varmasti jo huomanneet, että Oulaistenkadun varrelle on avattu uusi parturiliike. Kyse on miesten parturiliikkeestä, Gentle Barbershopista. Sen yrittäjänä toimii Oulussa asuva Majed Deldar. Hän on kotoisin Irakin Kurdistanista ja on asunut Suomessa yhdeksän vuotta.
”Olen työskennellyt parturialalla kolme vuotta. Oulussa kaksi ja yhden vuoden Raahessa”, kertoo Majed Deldar.

Esimerkiksi Oulussa miesten hiustenleikkuuseen keskittyneitä liikkeitä on pilvin pimein, mutta Oulaisissa tämänkaltainen yritys on ensimmäinen laatuaan.
”Viime viikolla aloitin ja ihan hyvin on toiminta lähtenyt liikkeelle. Päädyin yrittäjäksi Oulaisiin, koska halusin perustaa oman liikkeeni ja sattumalta huomasin Oulaistenkadun varrella vuokrattavana olleet toimitilat”.
Majed Deldar tarjoaa ensimmäiset 10 päivää parturipalveluja 15 euron hintaan. Tämän lisäksi palveluvalikoimasta löytyy parranleikkaus asiakkaan haluamaan tyyliin. Deldar kertoo, että uuden liikkeen sisustaminen on vielä hieman kesken. Sinne on tarkoitus rakentaa muun muassa hiustenleikkauspaikka lapsille.

Majed Deldar kertoo viihtyvänsä Suomessa. Hän tykkää myös meidän talvestamme, vaikka onkin tottunut kotimaassaan paljon lämpöisempiin keleihin.
”Meillä Kurdistanissa on kesällä 40-50 astetta lämmintä. Talvella sataa vettä ja olen nähnyt siellä lunta vain kaksi kertaa elämäni aikana. Tykkään Suomen talvesta”, tunnustaa Majed Deldar.

Takaisin Jutut -sivulle