Mika Antikka jättää kaikki luottamustehtävät

Oulaisten kaupunginvaltuutettu Mika Antikka (ps.) eroaa kaikista kaupungin luottamustoimista. Lisäksi hän kertoo eroavansa maakuntavaltuuston paikastaan ja maakuntahallituksen varajäsenyydestään. Antikan mukaan eroilmoitukseen ei liity mitään dramatiikkaa, vaan hän on miettinyt asiaa viimeisen vuoden ajan.

”Oulaisten perussuomalaisten paikat ovat kasvaneet valtuustossa 300 prosenttia aikanani ja mitään ristiriitoja ei ole ollut valtuutettujen kanssa puolueeseen katsomatta”, sanoo Mika Antikka.

Mika Antikka on toiminut Oulaisten luottamustoimissa vajaat seitsemän vuotta. Tuona aikana hän on myös perustanut oman yrityksen. Hänen mukaansa nyt on aika löysätä tahtia ja keskittyä perheeseen, johon kuuluvat avopuolison lisäksi neljä kouluikäistä lasta.

”Yritykseni työllistä minut täysin ja kaupungin luottamustoimet kasvattavat työaikaani lisää varmaan sen 30 prosenttia, joka on pääasiassa iltaisin kello 17 jälkeen. En halua enää polttaa kynttilääni molemmista päistä. Siinä hommassa ei pitemmän päälle hyvin käy”.

Takaisin Jutut -sivulle