Oulainen puhtaaksi siivoustalkoilla

Nyt on kaikilla mahdollisuus tehdä Oulaisista roskaton kaupunki. KierrätysKulma ja WetoWoima-hanke järjestävät RoskaRallin, joka starttasi vapun jälkeen 3. toukokuuta ja kestää aina 16.5. saakka. Idea siivoustalkoiden järjestämiseen sai alkunsa Esko Suutarin Facebook-päivityksestä.

Roskien keräyspaikkana toimii Vestian lahjoittama vaihtolava, joka sijaitsee KierrätysKulman takana olevalla parkkipaikalla. Lavalle voi tuoda vain normaalit kierrätettävät roskat. KierrätysKulmasta saa roskapusseja ja WetoWoima-hankkeen talkoolomakkeita, jonka täyttämällä ja palauttamalla voi auttaa WetoWoima-hankkeen toteutumisessa.

”Samalla kun palauttaa talkoolomakkeen KierrätysKulman jompaankumpaan eteiseen, voi täyttää arpalipukkeen ja osallistua arvontaan”, vinkkaa Sirpa Nevanperä WetoWoima-hankkeesta.

RoskaRalli-siivoustalkoot haastaa asukkaita jakamaan sosiaalisessa mediassa kuvia talkoistaan (#roskaralli, #oulaistenWetoWoima, #4Hkierrätyskulma, #vestia, #koeoulainen). Samalla voi osallistua haastesiivoukseen, eli haastetaan somessa joku siivoamaan joku toinen paikka Oulaisissa.

RoskaRallin aikana järjestetään myös pihakirppis lauantaina 15.5. kello 11.15 Törmänhovin pihalla.

Takaisin Jutut -sivulle