Oulaisissa pääsee pelaamaan padelia ilmaiseksi

Padel Oulaisen yrittäjä Jukka Hanhela ilahtui oulaistelaisten innokkaasta padel-harrastamisesta. Tästä kiitoksena hän tarjoaa ilmaiset pelivuorot kaikille halukkaille syyskuun viimeisellä viikolla. Arkistokuva: Matti Kuoppala

Padel Oulaisen yrittäjä Jukka Hanhela kertoo kaikille oulaistelaisille padel-harrastajille ja lajista kiinnostuneille ilouutisen: Oulaisten padel-halli on ensi viikolla avoinna kaikille ilmaiseksi maanantaista 25.9. sunnuntaihin 1.10. saakka. Padelia voi käydä pelaamassa joka päivä kello 6 – 16 välillä. Itsepalveluperiaatteella toimivan padel-hallin pelivuoron pystyy varaamaan Padel Oulaisen verkkosivuilla. Sieltä löytyy varauskalanteri, johon haluttu aika merkitään. Kun kaikki vaadittavat tiedot on syötetty sivustolle, lähettää se varaajan sähköpostiin varausvahvistuksen ja ohjeet.

”Nyt jos koskaan kannattaa koota ystävä- tai kaveriporukka kokoon ja tulla pelaamaan padelia. Hallilta saa pallot ja mailat käyttöön, jos omia ei ole vielä hankkinut”, ohjeistaa Jukka Hanhela.

Mutta mistä Jukka Hanhela sai päähänsä näin ”villin” idean? No mistäpä muualtakaan kuin Oulaisten padel-hallilta.

”Kävin viime keskiviikkoaamuna Oulaisten padel-hallilla ja huomasin, kuinka parkkipaikka oli täynnä autoja. Menin sisälle ja siellä oli noin 10 varttuneempaa pelaajaa. Kaikki hymyilivät ja olivat hyväntuulisia. Se tuntui todella mukavalta. On aivan huippujuttu, että joku on löytänyt tuollaisen harrastuksen, jossa tulee hoidettua samalla kertaa fyysinen ja henkinen puoli kuntoon. Ei maailma murehtimalla parane”, Hanhela muistuttaa.

Jukka Hanhela toivoo, että ilmaisviikko houkuttelee hallille myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole ennen padel-mailaan koskeneetkaan. Voi nimittäin olla, että tunnin pelailun jälkeen tällainen ensikertalainen on löytänyt padelista uuden harrastuksen itselleen.

”Padel on matalan kynnyksen liikuntalaji. Siihen ei tarvitse kuin liikuntavaatteet ja kengät. Mailat ja pallot löytyvät hallilta”.

Jukka Hanhelan mukaan padel on kiinnostanut Oulaisissa laajaa käyttäjäkuntaa. Mukana on paljon nuoria, mutta myös varttuneempia. Yksi iloinen asia on ollut naispelaajien poikkeuksellisen suuri määrä.

”Tykkään siitä kulttuurista, mikä Oulaisissakin on nyt syntynyt, että hallille lähdetään viettämään aikaa ystävien kanssa. Kun pelit on pelattu, voidaan sinne jäädä vielä juttelemaan. Ja mikä minulle on tosi tärkeää, ei pelaaminen ole ryppyotsaista tekemistä”.

Takaisin Jutut -sivulle