Oulaisten Värisilmä jatkaa toimintaansa omistajien
muutosta huolimatta

Susanna ja Jaakko Vuotin perhe on uuden äärellä.
“Tampere on aina kiehtonut meitä kaupunkina ja huomasimme, että täällä ei ole vielä Värisilmää. Muutimme joulukuussa ja olemme ehtineet kotiutua tänne hyvin. Nyt oli sopiva aika muuttaa, kun lapset ovat vielä pieniä. Muutos on mennyt mukavasti ja lapset ovat sopeutuneet hyvin. Viikko sitten tänne muutti myös Jaakon äiti Sirpa”.

Työmatkaa Susannalle tulee vartti suuntaansa. Lapsista kaksi on päiväkoti-ikäisiä ja vanhin toisella luokalla alakoulussa. Työjuttuihin on helppo keskittyä, kun kotiasiat ovat kunnossa.
“Eikä me muutenkaan olla murehtijoita tai stressaajatyyppejä”, lisää Susanna.
 
“Olemme kuulleet kyselyitä siitä, loppuuko Oulaisten Värisilmä, mutta kyllä se jatkaa, vaikka yhtään Vuotia ei olekaan enää katon alla. Meillä on kaksi loistavaa työntekijää ja voimme olla varmoja, että palvelutaso säilyy jatkossakin. Toinen Salla on ollut meillä töissä jo kauan aikaa ja päässyt hyvin hommaan sisälle. Toinen työntekijä, joka on myös nimeltään Salla, aloitti kesällä. Hänelläkin on aiempaa kokemusta samanlaisesta työstä ja tuotteista. Meihinkin saa toki olla edelleen yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla. Emme ole kadonneet minnekään. Kotikuntana yrityksellä on edelleen Oulainen”.

Tampereen liikkeen avajaisia vietetään 20.9. Liike sijaitsee täysin uusissa, vastavalmistuneissa tiloissa Tampereen ja Pirkkalan rajalla.

 Värisilmä on vähän erilainen kuin perinteiset rautakaupat siinä mielessä, että siellä panostetaan asiakaspalveluun.
“Sisustukseen liittyvissä jutuissa on monenlaisia lähtötilanteita. Rakennetaanko uutta, remontoidaanko, mitä tiloissa jo on. Pitää osata valta oikea tuote, ominaisuudet ja ulkonäkö”.
 Tampereen liikkeen avajaisia vietetään 20.9. Liike sijaitsee täysin uusissa, vastavalmistuneissa tiloissa Tampereen ja Pirkkalan rajalla. Alueella on iso kauppakeskittymä, jossa on Citymarket, Prisma ja erikoisliikkeitä.
“On tärkeää, kun tullaan uutena, että on hyvä sijainti, jossa on ihmisiä ja muutenkin ohiajoa”, pohtii Susanna.

Uusi liiketila on avara, valoisa ja pihalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, mikä ei ole kaupungissa itsestäänselvyys.
“Meille tulee uutena palveluna noutohuone, joka on tarkoitettu ammattilaisille. Kertakäyttöisellä koodilla pääsee hakemaan nosto-oven takaa valmiiksi pakatut tavarat mihin vuorokaudenaikaan tahansa”.

Aluksi Jaakko, Susanna ja Sirpa työskentelevät liikkeessä kolmestaan.
“Katsotaan myöhemmin palkataanko lisää. Väritukun päästä saadaan avajaisiin apuvoimia ja sieltä on saatu myös neuvoja ja ideoita uuden liikkeen esillepanojen ideointiin ja hyllyjen kasaamiseen. Tämä on ollut kiireistä aikaa. Pääsääntöisesti hauskaa, vaikka välillä on väsyttänytkin”.

Takaisin Jutut -sivulle