Pietarinkadun Oilers tähdittää Jussi Jokisen jäähyväisottelua

Toukokuussa 2021 Jussi Jokinen ilmoitti lopettavansa jääkiekkouransa. NHL:ssä yli 1000 ottelua pelannut Jokinen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä kiekkoilijoista. Uransa aikana Jussi on järjestänyt kasvattajaseuransa JHT Kalajoen kanssa hyväntekeväisyystapahtuman jo yhdeksän kertaa. Tapahtumien tuotoilla on autettu paikallisten lasten urheilu- ja liikuntaharrastuksia, satojentuhansien eurojen edestä.

Tänä vuonna elokuun 21. päivä järjestetään viimeinen eli kymmenes Jussi Jokinen All Stars -tapahtuma Jussin jäähyväisottelun merkeissä. Hyväntekeväisyys tulee olemaan isossa roolissa viimeisessä Jussin nimellä kulkevassa All Stars tapahtumassa, ja tapahtuma tullaan toteuttamaan yhdessä hyväntekeväisyystapahtumista tutun Pietarinkadun Oilersin kanssa.

”On ollut ilo tehdä kotiseudulla hyväntekeväisyystapahtumia lasten ja nuorten hyväksi. Hienoa että Pietarinkadun Oilers otti haasteen vastaan, ja lähti tähän kymmenenteen tapahtumaan mukaan, ja tuo omalta osaltaan mukaan lisää jääkiekkoammattilaisia ja suomalaisia kiekkolegendoja. Oilers tuo tapahtuman hyväntekeväisyyteen merkittävää lisäarvoa” Jussi toteaa.  

”Pietarinkadun Oilers on tehnyt jääkiekon ympärillä hyväntekeväisyyttä jo 30 vuotta. Oilersissa on seurattu ilolla myös Jussin panosta hyväntekeväisyyteen useina vuosina, joten olemme hyvin kiitollisia siitä, että meillä on mahdollisuus olla mukana Jussin jäähyväisottelussa, ja olla toteuttamassa osaltamme Kalajoelle hienoa hyväntekeväisyystapahtumaa. Kalajoella on tapahtuman järjestämisestä hyvät perinteet, joihin omalta osalta tuomme vielä hieman pientä extraa. Uskallan luvata, että elokuun tapahtuma tulee olemaan aiempia vuosia värikkäämpi, joten tätä ei kannata jättää väliin” toteaa Pietarinkadun Oilersin asiamies Janne Kiema

Takaisin Jutut -sivulle