Pihlajalinna muutti Taukokankaalle – suuremmat tilat mahdollistavat toiminnan kasvun

Pihlajalinna muutti tammikuun ja helmikuun vaihteessa Oulaisten toimipisteensä Taukokankaalle. Kuva: Aleksi Olli

Terveydenhuoltoyhtiö Pihlajalinna on siirtänyt työterveyspalvelupisteensä Oulaisissa uuteen osoitteeseen. Uudet tilat sijaitseva Taukokankaan yhteydessä. Aluejohtaja Ville Valkaman mukaan Pihlajanlinna on halunnut jo pitkään kasvattaa toimintaansa Oulaisissa ja nyt siihen aukesi hyvä tilaisuus.

”Taukokangas on suurempi kompleksi ja avaa jatkossa yhteistyörajapintoja monessa mielessä. Aika näyttää, miten toiminta tästä kasvaa”, kertoo aluejohtaja Ville Valkama.

Pihlajalinnan toiminta on keskittynyt tähän saakka Oulaisissa työterveyspalveluihin, jonka kyljessä on toiminut yleislääkärinvastaanotto. Ville Valkaman mukaan Pihlajalinnassa odotetaan työterveysasiakkaiden määrän kasvua myös Oulaisissa.

”Ja kun kasvua haetaan, tarkoittaa se samalla varmasti myös resurssien kasvattamista”.

Julkisessa terveydenhuollossa puhutaan paljon lääkäripulasta. Ville Valkaman mukaan parhaimmista osaajista käydään entistä kovempaa kilpailua myös yksityisellä puolella.

”Osaajien rekrytoinnit eivät ole millään alalla helppoa, vaan se vaatii kovaa työtä. Meillä Pihlajalinnassa lääkäriresurssi on kuitenkin hyvässä kunnossa ja kasvumahdollisuuksia on paljon. Työterveydenhuolto on Oulaisissa tällä hetkellä pääasiallinen toimialamme, mutta yleensä kehitys menee niin, että kun yksi toimiala alkaa kasvaa, kasvavat muutkin toiminnat sitä myöten”.

Takaisin Jutut -sivulle