Pohjolan Perunalle uusi toimitusjohtaja

Jarkko Ojala on uusi Pohjolan Perunan toimitusjohtaja.

Vihantilaisen Pohjolan Peruna Oy:n uusi toimitusjohtaja on Jarkko Ojala. Hän seuraa tehtävässä Pekka Sarlundia. Jarkko Ojala on toiminut useissa vaativissa liiketoiminnan ja talouden johtotehtävissä elintarvike-, kiinteistö- ja johdinsarjatoimialoilla yhteensä 25 vuotta. Hän toimii Pohjolan Peruna Oy:n toimitusjohtajan tehtävässään koko Pohjolan Peruna Oy:n konsernin johtajana ja raportoi yhtiön hallitukselle.

”Kiitämme Pekkaa hänen työstään yhtiön pitkäjänteisessä kehittämisessä. Hän jatkaa yhtiön hallituksessa ja sen pääomistajana”, yhtiön hallituksesta todetaan.

Hallituksen mukaan Jarkko Ojalan henkilökohtaiset ominaisuutensa sekä monipuolinen ja vahva kokemuksensa liike-elämästä antaa vahvan perustan johtaa yhtiötä.

”Erityisesti hänen laaja osaamisensa elintarvikealan yrityksen toimitusjohtajuudesta sekä hallituksen jäsenyydestä luo vahvan pohjan kehittää Pohjolan Peruna Oy:n toimintaa edelleen”.

Pohjolan Peruna Oy on ensimmäinen suomalainen teollisen mittakaavan perunanjalostaja, jonka toiminta käynnistyi Pohjois-Pohjanmaalla vuonna 1962. Tehdas käsittelee ja jalostaa pääasiassa omien sopimusviljelijöiden perunaa lähemmäs 40 miljoonaa kiloa vuodessa.

Pohjolan Perunan tuotemerkkejä ovat kotikokkaajille suunnattu Rooty, useammalle sukupolvelle tuttu perinteinen Mummon sekä ammattilaiskäyttöön tarkoitetut Mestari-tuotteet. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaiset kuivatuotteet, pakasteet, tuoretuotteet ja valmisateriat. Pohjolan Perunan tuotantolaitos sijaitsee Vihannissa.

Takaisin Jutut -sivulle