Rojda muuttaa Divaniksi – uusi yrittäjä lupaa monipuolistaa ruokalistan

Oulaistelaisia pitkään palvelleen Pizza-Kebab Rojdan toiminta päättyy, kun ravintolan yrittäjä Ibrahim Sagir lopettaa. Mutta ei hätää. Yritys jatkaa edelleen toimintaansa, nyt vain toisella nimellä. Uuden Ravintola Divan yrittäjänä toimii Kurdistanissa syntynyt, mutta Suomessa jo reilut kuusi vuotta asunut Dlovan.
Tällä hetkellä Dlovan asuu Ylivieskassa ja on työskennellyt aikaisemmin ravintoloissa muun muassa Nivalassa ja Sievissä.
”Rojdan omistaja on työkaverini tuttu ja hän ehdotti, että haluaisinko alkaa ravintolayrittäjäksi Oulaisissa. Olin heti kiinnostunut”.

Dlovan aikoo pistää heti tuulemaan, kunhan yrityksen omistajanvaihdos saadaan ensi valmiiksi. Ravintolan julkisivu saa uudet teippaukset ja ruokalista kokee aikamoisen myllerryksen.
”Meille tulee aivan uusi ruokalista. Lähes 80 eri ruoka-annosta, muun muassa hampurilaisia ja salaattiannoksia. Olemme auki joka päivä ja täältä saa myös lounasruokaa”.
Dlovanin mukaan Ravintola Divan toiminta muotoutuu hyvin paljon asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakas voi tilata esimerkiksi pizzansa jo ennakkoon teksti- tai WhatsApp-viestillä. Kotiinkuljetuskin on jatkossa mahdollista.
Uusi yrittäjä aikoo pestata Divaniin kaksi apukäsiparia. Kesällä työtä voi olla tarjolla myös opiskelijoille.

Takaisin Jutut -sivulle