Suuri Evankeliumijuhla lähestyy – nyt tarvitaan kotimajoituspaikkoja oulaistelaisilta

Oulaisissa järjestetään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) kesätapahtuma, valtakunnallinen Evankeliumijuhla. Tapahtuma tulee keräämään Oulaisiin tuhansia vieraita ympäri maata.
Majoitustiimin puheenjohtaja Sirpa Järvelä kertoo, että suurta kävijäjoukkoa varten tarvitaan paljon kotimajoituspaikkoja. Esimerkiksi Sley:ltä Oulaisiin tulee 50 työntekijää, jotka myös tarvitsevat kaupungista jonkin yöpymispaikan.
”Nyt on oulaistelaisilla hyvä paikka osoittaa vieraanvaraisuutta. Toivomme, että mahdollisimman moni avaisi ovensa kotiinsa, kesämökillensä tai muuten vain tyhjillään olevaan huoneistoonsa. Majoituksen tarjoajalle on luvassa pieni korvaus”, sanoo Sirpa Järvelä.

Asuntoautoilla ja -vaunuillakin Oulaisiin saapuu iso joukko ihmisiä. Heitä varten pysäköintitilaa on varattu Valonrannasta.
Oulaisten Evankeliumijuhla on järjestyksessään 151. Kirkkoherra Matti Hirvilammi on iloissaan siitä, että Evakeliumijuhla saadaan juuri tänä vuonna Oulaisiin. Siionin kannel täyttää 150 vuotta ja koko perheen Riemumessu 30 vuotta sekä sen kuulusaksi tehnyt The Road-yhtye nelikymppisiä.
Oulaisten kirkon välittömään läheisyyteen rakentuvalla juhlakentällä kuullaan seurapuheita ja raamattuopetuksia, joita pitävät muun muassa Jukka Norvanto ja Sleyn hallituksen puheenjohtaja Sari Mäkimattila. Paikallista väriä tapahtumaan tuovat perjantai-illan konsertissa Ida Elina sekä Tomi ja Juho Punkeri.

Takaisin Jutut -sivulle