Syyscruising onnistui yli odotusten – makkaratkin loppuivat kesken

Ensimmäistä kertaa järjestetty Syyscruising-tapahtuma keräsi Oulaisten Nesteen pihalle noin 60 autokuntaa. Kuva: Sirpa Pietarila

Historian ensimmäinen Syyscruising-tapahtuma sunnuntaina oli menestys. Oulaisen Nesteen pihasta Matkanivaan suuntautunutta lenkkiä lähti kiertämään noin 60 autokunnan letka. Osanotto oli moninkertaisesti suurempi kuin mitä Oulaisten Nesteen yrittäjä Veli Tuomikoski oli villeimmissäkään unissa uskaltanut toivoa.

”Tapahtuma onnistui sataprosenttisesti. Väkeä tuli Oulua ja Kajaania myöten. Lisäksi sää suosi ja yksikään auto ei jäänyt välille”.

Veli Tuomikosken mukaan yksi syy hyvään osanottajamäärään oli varmasti se, että tapahtumaa ehdittiin mainostaa wanhojen autojen Facebook-ryhmässä. Autoharrastajia saapui paikalle niin runsaasti, että Veli Tuomikosken varaamat grillimakkaratkin ehtivät loppua kesken.

”Varasin tapahtumaa varten 60 makkaraa, kun ajattelin, että paikalle tulee se 20 autoa. Mutta mitä vielä. Määrä olikin moninkertainen ja minun piti käydä hakemassa K-marketista kesken kaiken lisää makkaraa”, naureskelee Veli Tuomikoski.

Syyscruisingin yhteydessä järjestettiin myös peräkonttikirppis. Veli Tuomikosken mukaan myyjiä oli vajaat 10, mikä sekin oli hyvä määrä varsin lyhyt varoitusaika huomioiden.  

”Jos ihmisillä olisi ollut enemmän aikaa koluta varastojaan, olisi myyjiä voinut olla enemmänkin. Mutta kymmenen myyjää oli paljon enemmän kuin itse odotin”.

Koska kaikki meni tapahtuman järjestelyiden ja osallistumisinnokkuuden osalta nappiin, lupaa Veli Tuomikoski, että ensi vuonna syyscruisaillaan taas uudemman kerran.

Päivitys juttuun 27.9. kello 13:07. Lisätty tapahtuman ajankohdaksi sunnuntai.

Takaisin Jutut -sivulle