Tennis kasvattaa suosiotaan Oulaisissa – osasyynä Padel-hallin tulo kaupunkiin

Konsta Kortesoja (oik.) vei kaksinpelimestaruuden nimiinsä puhtaasti eräluvuin 2-0. Timi Nylundin oli tyytyminen tällä kertaa hopeiseen pystiin. Kuva: Jukka Tiainen

Tennis kiinnostaa oulaistelaisia tällä hetkellä. Tämä tuli selväksi viimeistään viime viikonloppuna, kun Oulaskankaan massakentällä miteltiin kaksinpelin mestaruuksista. Loppuottelussa Konsta Kortesoja voitti Timi Nylundin erin 2-0 ( 6-2,6-3 ).

Viestintävastaava Jukka Tiainen Oulaisten Verkkopalloseurasta kertoo, että kisoihin osallistui pelaajia niin runsaasti, että heidät piti jakaa neljään lohkoon, joista voittajat etenivät aina seuraavalle kierrokselle. Kaiken kaikkiaan pelaajia oli mukana 13.

”Ottelut etenivät ilmojen salliessa ihan hyvin aikatauluttaen, ja peliajoista viestitettiin WhatsApp-ryhmässä jäsenille”, kertoo Jukka Tiainen.

Hyvän osallistujamäärän lisäksi järjestäjien mieltä ilahdutti runsaslukuinen yleisö, joka kannusti omia suosikkejaan ja hyviä suorituksia aplodeilla.

Oulaisten Verkkopalloseuran uusi puheenjohtaja Markku Kortesoja oli tyytyväinen tapahtumaan ja yllättyi hieman itsekin tenniksen saamaan suureen suosioon, sillä seuraan on tullut viime aikoina useita aivan uusia pelaajia. Ilmiön taustalla lienee se, että talvella pelejä on pelattu Padel-hallissa ja nyt pelaajilla heräsi kiinnostus kisata Oulaskankaan massakentällä, jota tennisseura ylläpitää tehdyn sopumuksen pohjalta.

”Se on taannut kentän pysymisen laadukkaana, jota on hoidettu talkoilla vuosittain. Niihin osallistuminen antaa huomattavan edun käyttömaksussa”, toteaa Jukka Tiainen.

Tenniskausi jatkuu Oulaisissa kaupungin mestaruuskilpailuilla. Kisoihin ilmoittautuminen päättyy 11.8. SeutuMajakassa olleen ilmoittautumiskutsun mukaan. Seura järjestää myös 12.8. tenniskurssin ilmoittautuneille. Se voidaan myös uusia, mikäli kiinnostusta esiintyy.

Takaisin Jutut -sivulle