Tuoppi Pub juhli vihdoin katusählyssä

Oulaistenkadulla lauantaina järjestetty katusählyturnaus päättyi ensimmäistä kertaa järjestävän seuran, TuoppiPubin voitonjuhliin. Hopealle turnauksessa ylsi Horny Moose ja pronssille Tulisijamestarit. Pelejä tuomaroinut Arto Hintsala luonnehti katusählyturnausta hyvin onnistuneeksi tapahtumaksi.
”Porukkaa oli hyvin ja hyvällä tuulella seuraamassa pelejä. Tapahtumasta jäi hyvä fiilis. Täytyy antaa isot kiitokset kaupungin edustajille, jotka ovat olleet tekemisissä turnauksen kanssa ja antoivat mahdollisuuden sulkea Oulaisten pääkadun yhden päivän ajaksi. Iso kiitos myös kaikille muille tapahtuman järjestäjille. Tästä on mukava jalostaa turnausta ensi vuonna eteenpäin”, kertoo Arto Hintsala.

Hopealle sijoittunut Horny Moose tositoimissa. Kuva: Aleksi OlliSamaan aikaan katusählyturnauksen kanssa järjestettiin Oulaisten torilla Elinvoimaa Oulaisiin -tapahtuma. Suurista odotuksista huolimatta tapahtuma ei houkutellut paikan päälle kuin noin 10 paikallista järjestöä ja yritystä.
”Se oli pieni pettymys, ettei paikallisia yrittäjiä ollut sen enempää. En sitten tiedä, onko Oulaisissa kuitenkaan tilaa tämänkaltaisille tapahtumille”, pohtii Arto Hintsala.
Vaikka näytteilleasettajia oli vähän, riitti torin ympäristössä kaikille paikalle tulleille ihmisille paljon tekemistä: oli Wanhan Woiman paloautoa, kansallispukujen tuuletusta ja pomppulinnaa. Bergströmin kiinteistössä pystyi tutustumaan taidenäyttelyyn ja ostamaan taidetta kotiin.
”Väkeä oli liikkeellä mukavasti. Kuulemma Ravintola Helmestäkin oli lohikeitto loppunut vain muutaman tunnin myynnin jälkeen”, Hintsala tiesi.

Toista kertaa järjestetty Elinvoimaa Oulaisiin -tapahtuma ei innostanut paikallisia yrittäjiä. Sen sijaan yleisöä torilla vieraili mukavasti. Kuva: Aleksi Olli
Takaisin Jutut -sivulle