Vestia avaa uuden lajittelupihan Oulaisiin

Oulaisten lajittelupihan itsepalvelu on palveluautomaatin myötä avoinna jatkossa maanantaista perjantaihin kello 10–17.

Vestia Oy:n uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään Oulaisissa maanantaina 4.10 kello 11-14 osoitteessa Koiranevantie 1. Avajaisissa opastetaan asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Vestia on uudistanut viime vuodesta lähtien hyötyjäteasemiaan laajamittaisesti. Hyötyjäteasemien uudistamisen ja automatisoinnin taustalla on asiakkaiden toiveet pidemmistä aukioloajoista. Uudistetut hyötyjäteasemat tunnetaan jatkossa nimellä lajittelupiha.

Oulaisten lajittelupihan itsepalvelu on palveluautomaatin myötä avoinna jatkossa maanantaista perjantaihin kello 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön.

Henkilökuntaa on paikalla kahtena päivänä viikossa (ma ja to kello 14–17) tämän vuoden loppuun. Vuonna 2022 henkilökuntaa on paikalla kerran viikossa, torstaisin kello 14–17.

Muutostarve automatisoituihin lajittelupihoihin perustuu asiakkaiden toiveisiin pidemmistä aukioloajoista. Oulaisten lajittelupiha on viides Vestian uuden mallin mukainen lajittelupiha. Automatisoituja lajittelupihoja löytyy Haapavedeltä, Kalajoelta, Pyhännältä ja Pyhäjärveltä. Tänä vuonna lajittelupihoja avataan Oulaisten lisäksi Sieviin, Nivalaan, Pulkkilaan ja Pyhäjoelle.

Takaisin Jutut -sivulle