Wanha Woima juhlistaa 30 vuotista taivaltaan monin eri tapahtumin

7. – 9.7.2023 järjestettävien 30. waltakunnallisten weteraanikonepäivien pääteemaksi valittiin ”Työtä ja juhlaa 30 wuotta”. Kuva: Kaisa Hietala

Toukokuussa 1993 Oulaisissa perustetun Weteraanimoottorikerho Wanhan Woiman 30-vuotisjuhlavuosi on käynnistynyt. Yhdistyksen hallitus kokoontui äskettäin vuoden ensimmäiseen kokoukseensa, jossa suunniteltiin mm. kevätkauden tulevia  tapahtumia sekä päätettiin ensi kesän weteraanikonepäivien pääteemasta.

7.-9.7.2023 järjestettävien 30. waltakunnallisten weteraanikonepäivien pääteemaksi valittiin ”Työtä ja juhlaa 30 wuotta”. Teeman kautta halutaan korostaa vapaaehtoistyön merkittävää roolia niin yhdistyksen ympärivuotisessa toiminnassa kuin weteraanikonepäivien järjestämisessä. Tapahtumajärjestelyjen vapaaehtoistyössä on mukana myös monia muita paikallisia yhdistyksiä, joten kesän tapahtuma on aina vuosittain talkootyön voimannäyttö.

Kevätkauden toimintaan sisältyvät perinteisten kuukausittaisten kerhoiltojen ja erilaisten talkoiden lisäksi laskiaistapahtuma helmikuun viimeisenä sunnuntaina Törmänhovin ja perinnekeskuksen pihapiirissä ja pääsiäiskokko huhtikuun alussa. Wanhan Woiman perustamispäivänä 17. toukokuuta järjestetään kaikille avoin toritapahtuma keskustassa Oulaisten torilla, jossa on luvassa tarjoilua ja ohjelmaa. 30-vuotisjuhlavuosi näkyy pitkin vuotta erilaisten tapahtumien ja julkaisujen yhteydessä kesän weteraanikonepäivien lisäksi.

Takaisin Jutut -sivulle