Cobrat avaa pudotuspelit Laseria vastaan

 

III-divisioonan runkosarja on nyt saatu päätökseen. Lohkon kahdeksan parasta joukkuetta etenevät playoff-vaiheeseen. Cobrat sijoittuivat runkosarjassa kuudenneksi. Ensimmäisellä playoff-kierroksella vastustajana on Oulunsalon Laser HT Akatemia, joka oli lopulta runkosarjan kolmonen.
Cobrien miesten joukkue perustettiin tälle kaudelle. Joukkueen toiminnan perusajatuksena on tarjota mahdollisuus jatkaa kiekkoilua niille vanhemmille junioreille, joille ei löydy enää paikkakunnalta oman ikäisten joukkuetta. Tällä kaudella joukkueen pelaajista kaksi kolmasosaa on A- ja B-juniorien ikäluokkaa. Lähes kaikki pelaajat ovat myös oulaistelaisia tai heidän juurensa ovat Oulaisissa. Ottelut ovat kiinnostaneet myös yleisöä enenevissä määrin. Parhaimmillaan otteluissa on ollut katsojia parisen sataa.

Joukkueen kausi alkoi syksyllä mainiosti kolmella voitolla. Popula, PyPo ja TeKi Akatemia taipuivat Cobrien edessä. Neljännessä ottelussa Haapavedellä Cobrat kokivat ensimmäisen tappionsa, kun Huskit voitti pelin jatkoajalla. Tästä lokakuussa pelatusta ottelusta alkoi joukkuetta vaivannut loukkaantumisten suma, joka jatkui aina tammikuun lopulle saakka. Lukuisia otteluja jouduttiin pelaamaan vajaalla miehistöllä. Siitä huolimatta Cobrat koki vain yhden maalin tappiot kaikissa neljässä ottelussa, jotka pelattiin runkosarjan kärkikaksikkoa Kuhmoa ja Kuusamoa vastaan. Voittojakin tuli aina välillä, ja sarjan lopuksi Cobrat peittosivat jatkoajalla Utajärven huippujännittävässä ja vähämaalisessa kotiottelussa.
Cobrien playoff-ottelut käynnistyvät perjantaina Laser HT Akatemian vieraana. Lauantaina on sitten vuorossa kotiottelu, ja edelleen pelataan vielä sunnuntaina vieraissa, jos toisella joukkueista ei ole lauantain jäljiltä kahta voittoa plakkarissa.

Takaisin Jutut -sivulle