Cobrille makea voitto jatkoajalla

Avauserässä PyPo oli pitkälti vastaantulija. Kuva: Matti Kalliokoski

Pyhäjärven Pohti isännöi lauantaina III-divisioonan ottelua Cobria vastaan. Kummallakin joukkueella on ollut alkukauden mittaan hankaluuksia saada loksahtamaan pelinsä kaikkia palasia kohdalleen. Cobrat majailivat jumbosijalla sarjataulukossa kerättyään kolme pistettä seitsemästä ottelusta. PyPo:n saldo vastaavalla pelimäärällä oli kuusi pistettä.

Avauserässä PyPo oli pitkälti vastaantulija. Cobrat karvasivat ylhäältä kiinni pyhäjärvisten harvat hyökkäykset ja onnistuivat kiekonriistoissa isäntien kenttäpuoliskolla. Erän toisella puoliskolla Santtu Konu iski Cobrille ottelun avausmaalin ylivoimalla. Pian tämän jälkeen Niko Antikka viimeisteli Cobrille toisen maalin siirretyn rangaistuksen aikana. Erän loppupuolella PyPo onnistui nikkaroimaan kavennusmaalin Cobrien Sami Väyrysen kuluttaessa jäähypenkkiä.

Toisessa erässä Cobrat painoivat edelleen päälle, mutta laadukas viimeistely hyökkäyksistä puuttui. PyPo puolestaan toi pelin ensin tasoihin ja pian sen jälkeen siirtyi johtoon. Niko Antikka kuitenkin toi Cobrat tasoihin komealla soolomaalillaan.

Päätöserässä Niko Hurme vei Cobrat jälleen maalin karkumatkalle. PyPo kuitenkin kuittasi tilanteeksi 4-4 varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla Cobrat uhkuivat itsevarmuutta ja se tuotti tulosta. Aleksi Viirelä niittasi kiekon maalin perukoille jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin aikakirjoihin 4-5 Cobrien hyväksi.

Cobrista pelaajapalkinnolla muistettiin Juho Epäilystä. Arttu Montonen torjui PyPo:n maalissa 41 kertaa. Cobrien Nico Renlundille merkittiin 40 torjuntaa.

Tulevana viikonloppuna Cobrat pelaavat kotiottelun, johon vieraaksi saapuu OYUS.