Jarmo Tokola on Vuoden Veikko

Vuodesta 2018 Veikon Koneen -ketjuun kuulunut yrittäjä Jarmo Tokola kävi pokkaamassa Veikon Koneen kauppiaspäiviltä Vuoden Veikko-tunnustuksen. Kunniakirjan lisäksi hän sai 2000 euron rahapalkinnon. Tunnustuksen saaminen yllätti kokeneen yrittäjän täydellisesti.
”Se tuli ihan puskista. En voinut uskoa, että Oulaisten kokoinen paikkakunta saa tällaisen tunnustuksen. Onhan meitä kuitenkin lähes 60 liikettä ympäri Suomea”, kertoo Jarmo Tokola

Palkintoperusteluissa kiiteltiin Jarmo Tokolan yhteistyöhalukkuutta sekä pyyteetöntä työtä koko ketjun menestymisen eteen. Myös myyntibudjetin ylittäminen vuonna 2021 vaikutti positiivisesti tunnustuksen saamiseen.

Jarmo Tokola kertoo, että tällä hetkellä ihmiset ostavat heiltä eniten puhelimia. Olympialaisten aikana myytiin puolestaan paljon televisioita. Korona-aika on ollut Tokolan mukaan heidän liikkeelle hyvää myyntiaikaa, kun ihmiset ovat jättäneet matkustamisen vähemmälle ja keskittyneet remontoimaan kotejaan.
Jarmo Tokola on myynyt kodinkoneita Oulaisissa 30 vuotta. Hän muistuttaa, että mitkään palkinnot tai tunnustukset eivät olisi mahdollisia ilman uskollista asiakaskuntaa.
”Olen siitä erittäin kiitollinen, että minulla on ollut 30 vuoden ajan vakioasiakkaita, jotka ovat ostaneet meidän palveluitamme. Ja nyt omat lapsenlapsetkin ovat jo asiakkaina”, iloitsee Jarmo Tokola.

Takaisin Jutut -sivulle