Kehys saa nyt näkyä

Viime joulukuussa vietettiin Opti-Aika Järvelän 50-vuotissynttäreitä. Viime torstaina oli jälleen syytä pieneen juhlaan, kun Oulaisten liikkeen uudistettu myymälä avattiin kaiken kansan nähtäville. Tästä lähtien naisten kehykset ja aurinkolasit löytyvät eteisaulasta, kun taas miesten mallistoon pääsee tutustumaan seinän takana olevassa tilassa, joka toimii samalla myös silmälääkärin odotuspaikkana. Aikaisemmin esillä olleet korut on siirretty Opti-Aika Järvelän muihin liikkeisiin.
”Silmälääkärit ovat tällä alueella todella tiukassa. Olemme onnellisia, että meillä silmälääkäri käy Oulusta”, iloitsee optikko Anniina.
Opti-Aika Järvelän asiakaskunta on Oulaisissa kirjava.
”Koululaislähetteitäkin tulee jonkin verran, mutta aavistuksen enemmän on iäkkäämpiä asiakkaita”.
Kahvi- ja herkkutarjoilun lisäksi torstaina oli mahdollista tutustua tämän päivän kuumimpiin silmälasiuutuuksiin. Sari Mälkönen oli saapunut esittelemään tuotteitaan Lahdesta saakka. Hänen toimialueenaan on koko Suomi.


Mukanaan Sari Mälkönen toi näytille ranskalaisten Morelin ja Charmantin kehysuutuuksia. Hänen mukaansa pyöreät kehykset ovat olleet pitkään kuumin trendi kehysrintamalla.
”Nyt ovat alkaneet mallistoihin rantautua myös televisioruudut. Edelläkävijät ovat niitä jo ostaneet ja nyt oikeastaan kaikki”, kertoo Sari Mälkönen ja esittelee samalla kädessään kehyksiä, joista välittyy tuulahdus 70- ja 80-luvulta.
Tänä päivänä on muotia, että silmälasien kehykset ja aisat saavat näkyä ja kunnolla. Toisaalta asiakkaat toivovat, että lasit ovat samalla mahdollisimman kevyet. Sari Mälkönen kertoo, että silmälasitehtaat ottavat yhä enemmän myös ympäristön huomioon vähentämällä muovin määrää kehysten valmistuksessa.
”3D-tulostetut kehykset ovat jo tätä päivää. Niiden avulla maapalloa pyritään pelastamaan”, sanoo Sari Mälkönen.

Takaisin Jutut -sivulle