Ledenin Oulaisten tehdas harjakorkeudessa

Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy:n hallituksen jäsen, tekninen johtaja Kyösti Rajaniemi kertoi, että harjannostajaistilaisuus oli samalla tilaajan kiitos rakentajille ja kaikille rakentamisen vaiheisiin osallistuneille työntekijöille.

Leden Group Oy:n käyttöön tulevan 11500 neliömetrin teollisuusrakennuksen harjannostajaisia vietettiin tiistaina. Uudisrakennus yhdistyy Kalliokuruntiellä jo aikaisemmin sijainneeseen teollisuushalliin, ja ne muodostavat yhdessä noin 23 tuhannen neliömetrin kokonaisuuden, jonka Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy vuokraa Leden Groupille.

Leden on perustamassa Oulaisiin Pohjois-Euroopan moderneimman ohutlevytuotannon keskuksen, johon suuri osa Ledenin Suomen toiminnoista siirtyy. Hallin rakentaa KVR-urakkana Rakennusliike Sorvoja Oy.

”Tämä on yksi suurimmista hankkeista, joita yrityksellämme on käynnissä tällä hetkellä. Hankkeen lopulliset ratkaisut perustuvat Oulaisten teollisuuskiinteistön alkuperäisiin suunnitelmiin, joita on yhdessä tilaajan ja Ledenin kanssa jalostettu entistä paremmaksi. Työ on edennyt hyvässä yhteystyössä aikataulun mukaisesti, ja hallitilat valmistuvat elokuun loppuun mennessä”, kertoo Rakennusliike Sorvoja Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Sorvoja.

Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy:n hallituksen jäsen, tekninen johtaja Kyösti Rajaniemi kertoo, että harjannostajaistilaisuus on samalla tilaajan kiitos rakentajille ja kaikille rakentamisen vaiheisiin osallistuneille työntekijöille.

”Teette työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tavoitteena on tarjota Ledenin käyttöön tarpeita vastaavat, käytännölliset, kestävät ja inspiroivat tilat. Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä, jolla saadaan toteutettua halli, joka toivottavasti jopa ylittää käyttäjän odotukset”, Rajaniemi kiittelee.

”Oulaisten kaupunki on antanut vahvan tuen Ledenin tehdasinvestoinnin toteuttamiselle, ja Rakennusliike Sorvoja on huomioinut toiveemme ja ajatuksemme kiitettävästi. Jos uusia ajatuksia on tullut matkan varrella, niitä on aina voitu yhteistyössä kehittää eteenpäin. Uusi tehdas, johon pääsemme loppuvuonna muuttamaan, on paitsi viihtyisä työpaikka, myös Pohjois-Euroopan modernein sopimusvalmistustehdas”, kertoo Leden Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy on Oulaisten kaupungin kokonaan omistama kiinteistöyhtiö. Leden Group Oy on kansainvälinen metalli- ja sähkötekniikan sopimusvalmistaja, joka prosessoi ohutlevyä sekä perinteisillä että uusilla, kasvavilla toimialoilla. Kasvua yhtiö hakee erityisesti sähkön varastointijärjestelmiin ja akkuteknologiaan liittyvästä, vaativasta valmistamisesta ja kokoonpanosta. Kasvunäkymät näillä aloilla ovat merkittäviä globaalin sähköistymisen megatrendin ja vihreän energian lisääntymisen vuoksi

Kuva: Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy:n hallituksen jäsen, tekninen johtaja Kyösti Rajaniemi kertoi, että harjannostajaistilaisuus oli samalla tilaajan kiitos rakentajille ja kaikille rakentamisen vaiheisiin osallistuneille työntekijöille.

Takaisin Jutut -sivulle