Oulaisten kaupunginjohtaja havittelee Pohjois-Pohjanmaan hallintojohtajan virkaa

Oulaisten kaupunginjohtaja Riikka Moilanen hakee avoinna olevaa Pohjois-Pohjanmaan hallintojohtajan virkaa. Tehtävää haki määräaikaan mennessä yhteensä 23 hakijaa. Maakuntajohtaja Jussi Rämet on ilahtunut siitä, että Pohjois-Pohjanmaan liitto työpaikkana kiinnostaa kokeneita ja osaavia hakijoita. Moilasen lisäksi hakijajoukosta löytyy muun muassa Oulun entinen kaupunginjohtaja Seppo Määttä.

Hallintojohtaja toimii maakunnan hallinnon vastuualueen johtajana. Tehtäviin kuuluvat luottamushenkilöhallinto, liiton sisäiset palvelut sekä aluekehitysrahoituksen maksatustehtävät. Virka täytetään 1.8.2024 alkaen. Nykyinen hallintojohtaja Riitta Pitkänen jää eläkkeelle elokuussa 2024.

Pohjois-Pohjanmaan liitto on 30 kunnan muodostama kuntayhtymä, jossa työskentelee noin 50 asiantuntijaa. Liiton tehtävinä ovat alueellinen kehittäminen ja EU-ohjelmien valmistelu, maakuntakaavoitus, edunvalvonta ja maakunnan tunnetuksi tekeminen. Liitolta voi hakea rahoitusta maakuntaohjelman ja EU-ohjelmien tavoitteiden mukaisten hankkeiden toteuttamiseen.

Takaisin Jutut -sivulle