Oulaisten Liikenne ja Liikenne Huovari yhdistyvät

Oulaisten Liikenne Oy on ostanut Liikenne Huovari Oy:n koko osakekannan 1.8. päivätyllä kaupalla. Osapuolet kertovat tiedotteessa, että kaupalla ei ole vaikutusta asiakassuhteisiin, sovittuihin tilausajoihin, liikennöityihin linjavuoroihin, työntekijöihin tai varattuihin pakettimatkoihin. Toiminta jatkuu kaupan jälkeen uuden omistajan kanssa yhteistyössä voimassa olevien tilausten ja sopimusten mukaisesti sekä toimintaa edelleen vastuullisesti kehittäen. Konsernin varikkotoiminnot tullaan yhdistämään kaupan jälkeen Ylivieskassa ja Sievissä. Yhdistymisen myötä yhtiöllä on autovarikot yhteensä 12 paikkakunnalla Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
”Kauppa mahdollistaa laajentuneessa konsernissa suurempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme sekä tulevaisuudessa tarvittavat investoinnit, kun liikenne siirtyy puhtaampiin moottoriteknologioihin ja käyttövoimiin”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Henri Hihnala.

Liikenne Huovari Oy on vuonna 2016 perustettu, voimakkaasti kasvanut ja linja-autoilla suoritettavaa kuljetuspalvelua tuottava yhtiö, jonka kotipaikka on Sievi. Toimintaa on lisäksi muun muassa Ylivieskassa ja Toholammilla. Yhtiön perustajat Sami ja Jani Huovari jatkavat kaupan jälkeen itsenäisinä taksiyrittäjinä. Oulaisten Liikenne Oy on Pohjois-Pohjanmaan johtava linja-autoliikennettä harjoittava konserni, jonka pääomistajana on toimiva johto.
Pian 90 vuotta toimineeseen konserniin kuuluu jo entuudestaan tytäryhtiöinä Kamusen Liikenne Oy ja Matkatoimisto Matkarasti Oy. Kaupan jälkeen konsernilla on yli 100 linja-autoa, noin 100 työntekijää, toimintaa lähes 20 kunnan alueella ja konsernin liikevaihto tulee olemaan noin 10 miljoonaa euroa. Yhtiön strategiana on olla alueensa johtava henkilökuljetuspalveluita tarjoava yhtiö sekä tarjota asiakkailleen aina paras mahdollinen asiakaskokemus, jota kaupan jälkeen voidaan edelleen vahvistaa. Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahinta ei ole julkinen.

Takaisin Jutut -sivulle