Pohjolan Tehosiivous pisti hyvän kiertämään

Pohjolan Tehosiivouksen työntekijät yllättivät pomonsa Arto Hintsalan eräänä päivänä ehdottamalla, että mitä jos he siivoaisivat jonkun perheen kodin hyväntekeväisyysperiaatteella. Hintsala oli heti myyty ajatukselle.
”No tottakai, kun sitä vielä itse ehdotatte”, kuului vastaus pomon suusta.
Arto Hintsala otti yhteyttä sosiaalitoimistoon ja yhdessä he löysivät sopivan perheen, jolle joulusiivouksesta olisi paljon apua. Työntekijöiden mielestä parasta ilmaisen siivouksen antamisessa oli se, että he saivat tehdä jollekin apua tarvitsevalle joulun.
”Ihana antaa tällainen lahja perheelle ja näin auttaa saamaan joulun taikaa ja tunnelmaa. Tuli hyvä mieli myös itselle”, kertoivat Pohjolan Tehosiivouksen työntekijät.

Arto Hintsala taas ajattelee, että tällaisen konkreettisen lahjan antaminen sopii hyvin nykypäivän aikataulutettuun ja materialistiseen elämään.
Yrittäjänä hän on ylpeä omista työntekijöistään, että he olivat valmiita tällaiseen yllätykseen. Hän kiittelee samalla myös muita oulaistelaisia yrittäjiä, jotka ovat lähteneet joka joulu innolla mukaan moniin yhteisöllisiin lahjakeräyksiin. Jatkossa joulumieltä voisi jakaa myös aineettomilla lahjoilla.
”Joulu on hyvänmielen juhla ja tällä lahjalla voimme luoda hyvää mieltä ja saada ehkä hyvän kiertämään. Haluaisimme haastaa muitakin yrityksiä ja yhdistyksiä hyviin tekoihin. Vuodessa on yli 360 päivää, eli paljon ehtii. Materiaalin sijasta hyvää mieltä ja välittämistä”, kannustaa Arto Hintsala.

Takaisin Jutut -sivulle