Puheenjohtaja Marjut Lehtonen kaupunginjohtaja Riikka Moilasesta ”Päätänsä parempi muita”

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pajala ja kaupunginhallituksen uusi puheenjohtaja Marjut Lehtonen tavoittelevat muun muassa väkiluvun kasvua Oulaisiin. Kuva: Kaisa Hietala

Keskiviikkona uuden kaupunginvaltuuston ensimmäisessä kokouksessa kaupunginjohtajaksi valittu Riikka Moilanen on ensimmäinen nainen Oulaisten kaupunginjohtajana.

Kaupunginhallituksen tuore puheenjohtaja Marjut Lehtonen luonnehti Riikka Moilasta kolmen hakijan kesken käydyn arvioinnin perusteella ”päätänsä paremmaksi muita ehdokkaita”.

Heti valinnan jälkeen tavoitettu kaupunginjohtaja Riikka Moilanen esitti lämpimät kiitokset Oulaisten päättäjille suuresta luottamuksesta!

”Tunnelma on tällä hetkellä liikuttunut ja kiitollinen! Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä Oulaisten kaupungin puolesta yhdessä luottamushenkilöiden, työntekijöiden ja kuntalaisten kanssa. Oulainen ja oulaistelaiset ovat minulle jo aika tuttuja, joten työhön on mukava tarttua. Toivon positiivista, avointa luottamuksellista ilmapiiriä ja olen kaikkien kuntalaisten käytettävissä ja lupaan tehdä ahkerasti töitä, välitti Riikka Moilanen tuoreeltaan terveisensä oulaistelaisille ja valitsijoilleen.

Oulaisten kaupunki siirtyy aika täydellisesti naisten johtamaksi, kun kaupunginjohtajan lisäksi naisjohtajia ovat kaupungin hallintojohtaja, talousjohtaja ja perusturvajohtaja sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja.

Takaisin Jutut -sivulle