84-vuotias Martti Perkkiö edelleen kateissa – poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi järjesti sunnuntaina suuretsinnät liittyen Ylivieskassa 9.12. kadonneeseen Martti Perkkiöön. Vapepasta, vapaaehtoisista siviileistä sekä puolustusvoimista koostuneessa ryhmässä oli poliisin lisäksi mukana lähes sata henkilöä.

 

Etsintä jaettiin useisiin eri alueisiin sekä taajamassa että taajaman ulkopuolella. Etsintäalueet koostuivat sekä maastosta että metsäautoteistä ja pienemmistä poluista. Etsinnöissä käytettiin mukana poliisin ja pelastuslaitoksen drone -lennokkeja. Poliisi varautui lisäksi lentopelastuksen koneiden käyttöön, mutta pilvisen sään vuoksi niitä ei pystytty hyödyntämään.

Sunnuntain etsinnöissä ei ollut mukana poliisikoiria, mutta koiria on käytetty apuna poliisin aiemmin tekemissä etsinnöissä koko Ylivieskan alueella. Poliisi kiittää kaikkia sunnuntaina etsinnöissä mukana olleita.

84-vuotias Martti Perkkiö on edelleen kateissa ja Ylivieskan tutkintaryhmä jatkaa tapauksen tutkintaa Ylivieskassa. Poliisi pyytää edelleen yleisöltä vihjeitä Perkkiön katoamiseen liittyen. Perkkiöllä oli katoamishetkellä yllään sinisävyinen ulkoilupuku, jonka takin päällä on vyö ja jossa on kännykkäkotelo. Jalassaan hänellä oli varrelliset kengät ja päässään tumma pipo. Perkkiö on hoikkavartaloinen, 168 senttimetriä pitkä ja hän käyttää silmälaseja

Vihjeet voi ilmoittaa seuraaviin osoitteisiin: Ylivieskan palvelupäivystys 0295 416 409 Poliisin vihjepuhelinnumero 0295 416 194

Takaisin Jutut -sivulle