Alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa avataan rajatusti Oulaisissa – kirjasto auki, mutta uimahalli ei

Oulaisten uimahalli pysyy suljettuna, mutta kaupunginhallitus voi tarvittaessa käsitellä asiaa seuraavassa kokouksessaan.

 

Kaupunginhallitus teki joitakin muutoksia 17.12.2020 tekemiinsä koronarajoitustoimenpiteisiin.

Harrastustoiminnan osalta lasten ja nuorten (alle 18-vuotiaiden) harrastustoimintaa avataan rajoitetusti ja tarkoin varotoimin. Mikäli harrastuksen luonne ei sisällä lähikontakteja (esimerkiksi jääkiekko, jalkapallo), sallitaan harrastaminen korkeintaan 10 henkilön pienryhmissä.

Huoltajilta on pääsy kielletty harrastetiloihin ja kunkin harrastusryhmän vetäjällä on vastuu tiedottaa huoltajia tästä asiasta. Harrasteryhmän vetäjillä on maskipakko koko harrastustoiminnan ajan ja harrasteryhmän vetäjistä paikalla voivat olla vain välttämättömimmät henkilöt.

Nuorisotilat avataan lapsien ja nuorien käyttöön turvavälejä ja maskisuosituksia tarkasti noudattaen. Ohjaajat velvoitetaan valvomaan turvavälien ja maskisuositusten noudattamista.

Uimahalli pysyy edelleen suljettuna. Kaupunginhallitus käsittelee tarvittaessa asiaa 25.2.2021 kokouksessaan.

Maskien pitoa koskeva suositus peruskouluissa koskee ainoastaan yläkoulua. Koulu huolehtii maskit oppilaille. Lukion abiturienttien opetus järjestetään ylioppilaskirjoitusten lukulomaan saakka lähiopetuksena. Maskisuositus koskee kaikkia lähiopetuksessa olevia lukiolaisia. Lukio huolehtii maskit lukiolaisille.

Kirjasto aukeaa yleisölle. Kaikkia edellä mainitut päätökset ovat voimassa 19.1.-1.2.2021. Kaupunginhallitus voi kokoontua tarvittaessa nopeallakin aikataululla päättämään toimenpiteiden muuttamisesta mikäli koronatilanne sitä edellyttää.

Takaisin Jutut -sivulle