Arto Hintsalalle uppoaa ysärit, aariat ja ave maariat

 

Tällä kertaa omaa elämäänsä avaa ja toimituksen lauseita jatkaa yrittäjä Arto Hintsala.

Asiakaspalvelu on osa minunkin työtä, joka on minulla monivivahteista. Vihellys ja laulu raikaa silloin tällöin, heittäytyminen pieniin näytelmäkohtauksiin saattaa joskus kioskilla olla päällä. Tuttujen asiakkaiden kanssa on mukava joskus pelleillä.

Hyvä yrittäjä on sellainen, joka kuuntelee työntekijöitä, osaa arvostaa heidän tekemäänsä työtä ja antaa myös kiitosta työntekijöille.

Telkkarista tykkään katsoa vanhoja suomalaisia sarjoja: Peräkammarin pojat, Tuhkaa ja timantteja, Taivaan tulet, (kotona nauretaan tälle) ja ohjelmia, joissa rakennetaan jotain. Musiikkiohjelmia.

Ilahdun suuresti, kun menen nälkäisenä kotiin ja mamma on teheny hyvvää ruokaa. Kiitos.

Lempimusiikkiani on iskelmä, mutta kyllä kaikkiruokainen olen. Ysärit ja aariat sekä ave maariat.

Oulainen on hyvä olla ja asua. Kaikki löytyy mitä tarvitsen. Koti, työt, harrastukset, ruoka, palvelut. En monesti tarvitse palveluita yli kuntarajojen.

Urheilu kuuluu minun elämääni. Sekä penkkiurheilu että omatoiminen urheilu. Ja tässäkin palvelut löytyvät paikkakunnalta. Urheilu tuo sisältöä elämään ja saa myös voimaan hyvin (joskus kyllä oon hajottanukki itteni urheilulla).

Jos voittaisin Lotossa palio rahhaa, tarjoaisin oulaistelaisille torilla kakkukahavit ja lauleskelisin huvin vuoksi ”mä joka päivä töitä teen”.

Raivostun harvemmin, mutta sitten kun airot katkeaa, nii sillo niistä lentää oksat pois.

Perhe on tärkeä. Aina ei muista miten kallisarvoinen asia se on.

Paras muisto nuoruudestani on kesät Jakkukylässä.

Lupaan tänä vuonna tuottaa taas oulaistelaisille jotakin kokemista, tekemistä, näkemistä ja kuulemista. Miettikääpä sitä!

Takaisin Jutut -sivulle