Cobrat taipui paremmalleen

Cobrien kotipelit jatkuivat lauantaina sarjakärki Laser HT akatemiaa vastaan. Vieraiden kokoonpano osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi Cobrien miehistölle. Huonoksi Cobrien peliä ei voinut sanoa; Laserin Akatemiajoukkue kuuluisi sinänsä sarjaporrasta ylemmäksi jo lähtötasoltaan.

Viiden minuutin pelin jälkeen Cobrien maalivahti Nico Renlund joutui toteamaan, että kiekko oli löytänyt jo kahdesti tiensä maaliverkkoon. Cobrien tilannetta ei helpottanut yhtään se, että Topi Anttilalle puhallettiin päähän kohdistuneesta taklauksesta pelirangaistus (5+20 minuuttia) yhdeksännellä peliminuutilla. Puolustus kuitenkin piti suht hyvin ja vieraat onnistuivat nikkaroimaan vain yhden maalin Cobrien viiden minuutin alivoiman aikana. Laser vei peliä avauserässä ja siirtyi vielä 0-4 johtoon ajassa 15:38. Tässä vaiheessa Cobrien Nico Renlund luisteli maalilta vaihtoon ja torjunta vastuun otti Petri Heinonen.
Toisella jaksolla Cobrat pelasivat ehkäpä kauden parhaan eränsä. Kumpikin joukkue onnistui kahdesti maalinteossa. Cobrien ensimmäisen tulitti maalin perukoille Juho Epäilys Tuukka Kalliokosken syötöstä. Erän loppupuolella puolestaan Aleksi Viirelä iski tilanteeksi 2-6. Syöttäjiksi tähän merkittiin Olli Mäyrä ja Niko Hurme.
Päätöserässä lisämaaleja ei Cobrille siunaantunut. Laser puolestaan onnistui askartelemaan kiekon vielä kahteen kertaan Cobrien maaliin.
Nico Renlund torjui 13 kertaa ja Petri Heinonen 27 kertaa. Laser HT Akatemian Aleksi Kallionpäälle kirjattiin 29 torjuntaa.
Otteluisäntä Kuljetuspolar palkitsi pelaajapalkinnolla Cobrista Petri Heinosen. Vierasjoukkueesta palkittiin Arttu Paakki.