Cobrat vietti kauden päätösjuhlaa

Cobrien kauden päätösjuhlaa vietettiin viime perjantaina Oulaisten jäähallilla kahvittelun ja muistamisten kera. Seuralla oli kuluneella kaudella laaja kattaus joukkueita eri ikäluokissa. Myös tulevana kautena joukkueita löytyy aina U8-ikäisistä aikuisten edustuskiekkoiluun saakka. Tämä takaa sen, että kiekkoharrastuksen vuoksi ei etenkään nuorempien pelaajien tarvitse kulkea kotikaupungin jäähallia kauempana harjoituksissa. 

Cobrilla tulee olemaan myös alkavalla kaudella päätoiminen valmennuspäällikkö. Päättyneellä kaudella Janne Vuoti toimi Cobrien ja Ylivieskan Jääkarhujen yhteisenä valmennuspäällikkönä, mutta kaudella 2023-2024 hän työskentelee täysin Cobrien palkkaamana. Janne tuo työpanoksellaan kokonaisvaltaista osaamista ja näkemystä juniorijoukkueiden toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.


Kauden 2022-23 palkitut:
Edustusjoukkue: Tsemppari: Nuutti Yliniitty (+koko joukkue), Kehittynein: Timi Jylkkä, Ahkerin: Tuukka Kalliokoski, Kauden pelaaja: Juho Viitanen, Heikin pytty: Juho Epäilys.
U13: Tsemppari: Joonas Rissanen, Kehittynein: Viljami Häkkinen, Ahkerin: Arttu Mäkinen, Kauden pelaaja: Jimi Vierimaa.
U11: Tsemppari: Oskari Kangas.
Kehittynein: Leevi Vanha.
Ahkerin: Aaron Takalo. 
Kauden pelaaja: Onni Veteläinen.

Ikäluokkien U8, U9 ja U10 jokainen pelaaja sai muistopalkinnon hyvin sujuneesta kaudesta. Myös kaikki Leijonakiekkokoulun osanottajat palkittiin muistopalkinnolla uutterasta lajin perustaitojen opiskelusta. Leijonakiekkokouluun osallistui kauden aikana kaikkiaan 46 lasta.

Takaisin Jutut -sivulle