Heidi Hannukselle valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto

Heidi Hannus on tottunut kahmimaan yrittäjäpalkintoja. 

 

Oulaistelainen piha- ja vihersuunnitteluyrittäjä Heidi Hannus Villa Gardenista on palkittu Vuoden 2020 valtakunnallisella yksinyrittäjäpalkinnolla. Toinen samaisen palkinnon saanut on käsityöyrittäjä Marika Konga Kongaamosta. Vuoden yksinyrittäjä 2020 -palkinnot jaettiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Jyväskylässä.

Heidi Hannus perusti piha- ja vihersuunnitteluyritys Villa Gardeninin Oulaisiin, Pohjois-Pohjanmaalle vuonna 2002. Yrityksen päätoimiala on piha- ja maisemasuunnittelu. Hannus on yksinyrittäjänä kulkenut varsin tyypillisen polun: ensin alalla työntekijänä 10 vuotta. Hannus on kouluttanut itseään jatkuvasti työn ohella.

Hannuksen intohimo suunnittelijana ulottuu pihojen ja puutarhojen lisäksi laajemmallekin: työn jälkeä voi nähdä rakennuksissa, taide-esineissä, kalusteissa ja valaistuksessa. Hän ei pelkää kokeilla uutta tai tehdä asioita toisella tavalla kuin on totuttu tekemään.

Palkitsemisen perusteena on yrityksen menestyminen alalla niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Hannus on saavuttanut esimerkiksi mitalisijoitukset kansainvälisessä Flower Jam – ja Gardens and People -suunnittelukilpailussa. Hänellä on myös useita palkittuja koti ja -messupihoja ympäri Suomen. Kaiken kaikkiaan hänellä on reilu tuhat erilaista suunnittelukohdetta.

Takaisin Jutut -sivulle