Huiman tytöt heti voittoon

Huiman T12 -joukkue aloitti sarjapelinsä hakemalla komean 1-3 voiton torstaina Larsmosta.
Huima hallitsi palloa pelin alusta saakka ja loi jo ensimmäisellä puoliajalla tukun hyviä maalipaikkoja. Tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkue LBK:n johdossa Saga Björksogin viimeisteltyä läpiajosta maalin 10 minuutin kohdalla.

Toisella puoliajalla Huima jatkoi sinnikkäästi tilanteiden luontia ja ansaitun tasoituksen teki Iida Putila murtautumalla LBK:n kovasti sumputtaneen puolustuslinjan läpi.
Ottelu ratkesi lopulta Oona Pudaksen kahteen hienoon maaliin noin tunnin kohdalla.

Voittajien on helppo hymyillä.

Ensin Oona teki pitkän kuljetuksen ja harhautteluiden päätteeksi johtomaalin ja viimeisteli kohta uudelleen kaukolaukauksella yläriman kautta. Huima puolusti jämäkästi koko ottelun ajan ja Milja Niskanen sai pidettyä vaarallisen Björgskogin hyvin aisoissa.

Valmentaja Marko Pirnes oli tyytyväinen tyttöjen peliin ja etenkin siihen, että toisella jaksolla pelin hallinta käännettiin myös maaleiksi.
Kotiottelunsa tytöt aloittavat Oulaisten siirtonurmella ensi viikolla. Keskiviikkona 16.6 kello 18.30 vastassa HBK ja heti torstaina 17.6 kello 19.00 vastassa GBK.