Jatka lausetta: Heidi Hannus iloitsee, kun saa tehdä toisen ihmisen onnelliseksi

 

Piha- ja vihersuunnittelu Villa Gardenin yrittäjä Heidi Hannus otti haasteen vastaan ja jatkoi toimituksen aloittamia lauseita.

Menestyvän yrityksen salaisuus on olla alansa edelläkävijä ja uniikki palvelumuotoilija. Opiskele, uudistu, kehity, uskalla!

Parasta on terveys. Menetin useita läheisiäni syövälle tänä vuonna. Suru on tullut perheeseemme.

Viikonloppuisin vietän aikaa perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa OFF DUTY.

Luin viimeksi ukrainalaista puutarhalehteä, jonka seuraavaan numeroon kirjoitan nyt itse juttua.

Telkkarista tykkään katsoa Grand design ja Luottomies. Rakentaminen ja arkkitehtuuri on ollut aina lähellä sydäntäni. Luottomies on yksi esimerkki aivot nollaavista huumorisarjoista, joita tykkään katsoa.

Itkin viimeksi edesmenneen äitini vuoksi, joka oli paras ystäväni ja tukijani myös työelämässä.

Joulu 2020 on erilainen. Monta rakasta puuttuu joulupöydästä, mutta siellä on myös uusia perheenjäseniä.

Iloitsen siitä, kun saan toisen ihmisen onnelliseksi työssä tai yksityiselämässä. Positiivinen elämänasenne on kantava voima, siinä missä terveyskin.

Koulussa olin hyvä ammattiaineissa ja kielissä. Olen lukenut useita ammatteja, jotka kaikki tukevat yrittäjäelämää ja kaikkia tarvitsen monipuolisessa asiakaspalvelussa.

Hienointa Oulaisissa on se, että kaikki tarpeellinen on lähellä ja ihmiset ovat tuttavallisia. Täällä tervehditään nimellä, perhekuulumisia kysellään ja näytetään välittäminen.

Inhoan epäoikeudenmukaisuutta, sydämettömyyttä, uudistushaluttomuutta ja negatiivisuutta. Maailma ei voi mennä taaksepäin. Ainoa reitti on uudistua.

Ensi vuonna ulkomaan työmatkoja on paljon: Ranska, Venäjä, Italia… Kilpailuprojektit ovat tiimitöitä 2021, joka on kiva, koska nyt ei tarvitse enää tehdä kaikkea yksin, joten työkin voi tuntua lomalta.

Takaisin Jutut -sivulle