Joel Hallikainen konsertoi Merijärvellä

Koko kansan tuntema Joel Hallikainen esiintyy lauantaina Merijärven kirkossa.

 

Pian 40 vuotta ammatikseen esiintynyt Joel Hallikainen esiintyy lauantaina Merijärvellä.
Hallikainen konsertoi Merijärven kirkossa. Hänen teemalliset konsertit ovat koonneet tällä vuosituhannella yhteen yli 300000 kuulijaa.
Uuden teemallisen konsertin ” Taivas tulee alas” laulut nousevat elämästä, jolla on suunta ja tarkoitus.
”Hurjina vuosina äänilevyillä, tanssi-, ja konserttipaikoilla rikottiin ennätyksiä. Mukanani seurasi turvamies. Joskus yksinkertaisetkin asiat muuttuivat monimutkaisiksi. Televisio, radio, lehdet ja Kuurankukka tekivät minusta julkkiksen, joka tunnistetaan kaikkialla. Se oli hurjaa elämää. Annan arvoa tunnustuksille joita olen työstäni saanut, mutta suurin saavutukseni on, että perheemme on vielä kasassa. Helppoa se ei aina ole ollut.”
Noin 20 vuotta sitten artisti lähti etsimään elämälleen uutta suuntaa.
”Vuosituhannen vaihteessa, loppuun palaneena, aloin etsiä elämään uutta suuntaa. Ympärilläni näin paljon rikkinäisyyttä. Oli pakko pysähtyä. Opettelin uudelleen elämään arkea. Luovuin tähteydestä ja aloin tavoitella sitä kodissani. Vaikka olen lapsuuteni kasvanut rikkinäisessä perheessä, on paradoksaalista, että olen saanut elää pian 40-vuotta parisuhteessa. Ja vaikka olen isätön poika, saan olla isä viidelle lapselle. Tässä on jotain ristiriitaista ja kiehtovaa.”
Mutta esiintyjänä hän suostuu olemaan haavoittuva ja avaamaan omia pettymyksiään, tietämättä mistä elämäntilanteesta kuulijat tulevat konserttiin.
”Olen huomannut sen koskettavan kuulijoita, ja avaavan uutta. Puhun ja laulan tarpeestamme tulla nähdyksi, ja saada kuulua jollekin. Sanoitan isän ikävää, avaamalla omaa arkeani, ja isyyteni kipupisteitä. Etsin Rakkautta ja kerron mistä olen sen löytänyt tällä Hyväntoivon tiellä, jolla meitä kantavat Suuret kädet.”

Takaisin Jutut -sivulle