Joogakahvila avaa kohta Oulaisissa

Oulaistenkadulle, entisen ravintola Don Izon paikalle puuhataan uutta toimintaa. Asialla on hiljattain Oulaisiin muuttanut Nina Marlow. Hän on asunut puolet elämästään USA:ssa Texasissa, mutta on nyt palannut takaisin Suomeen ja Oulaisiin, jossa asuu hänen sukulaisiaan.
Uuden paikan nimi on Valo Jooga. Kyse on hyvinvointikantinasta, jossa on tarjolla kahvin ja teen lisäksi terveellistä ruokaa. Ja kuten nimestä voi päätellä, järjestetään Valo Joogassa myös joogatunteja sekä meditaatioharjoituksia.

Valo Joogan ruokalista on suunniteltu vegaaneille. Joka päivä vaihtuvan lounaan lisäksi tarjolla on intialaista ja kiinalaista ruokaa sekä tietysti Nina Marlowin kotipuolesta eli Texasista peräisin olevia nachoja ja tacoja. Marlow myös painottaa, että Valo Joogassa kaikki ruoka on varmasti gluteenitonta.
Valo Joogan tilojen toinen osa on pyhitetty joogaharjoitusten pitämistä varten. Siellä voidaan tarjota joogatunteja myös esimerkiksi iäkkäille ihmisille tuolijoogan muodossa. Nina Marlow suunnittelee, että tilat antavat mahdollisuuden myös erilaisten itsepuolustuslajien harjoitteluun.

Nina Marlow on puoliksi amerikkalainen ja puoliksi suomalainen. Sukujuuret ovat vahvasti Oulaisissa, jossa hän nykyisin asuu. Seuraavaksi hän aikoo avata kaupunkiin joogaa ja kahvilaa yhdistävän hyvinvointikantinan. Nina Marlow opiskeli joogaopettajaksi Intiassa.Nina Marlow ei ole varma, löytyykö Suomesta samanlaisia joogaa ja terveellistä ruokaa tarjoavaa paikkaa. Mutta siitä hän on varma, että näin pitäisi olla.
”Maailma tarvitsee tällaisia rauhallisia paikkoja, jossa voi tehdä mielenhallintaharjoituksia ja nauttia esimerkiksi eettisesti kasvatetusta teestä”, Marlow sanoo.
Nina Marlow on hankkinut opettajan tutkinnon teatterin alalta sekä viimeisimpänä joogasta. Sertifioiduksi joogaopettajaksi hän opiskeli viime marraskuussa Intiassa. Tältä reissulta hän sai mukaansa paljon ideoita, joita aikoo hyödyntää Valo Joogan tarjonnassa.
Valo Jooga -terveyskantina aukeaa Nina Marlowin mukaan lähiviikkojen aikana.

Takaisin Jutut -sivulle