Kauneimmat soivat tänä jouluna netissä

Kauneimpien joululaulujen keräyksellä tuetaan syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvia ja äärimmäisestä köyhyydestä kärsiviä lapsia yli 20 maassa. Kuva: Hannes Honkanen

 

Kauneimpia joululauluja lauletaan sunnuntaina 13.12. kello 15 alkaen livelähetyksen välityksellä Oulaisten kirkosta. Koska emme koronarajoitusten takia voi kokoontua kirkkoon, on mahdollista olla mukana sieltä käsin, mistä lähetystä seuraamme. Oulaisten Karaokekerhon laulajat ovat myös tulkitsemassa rakastettuja jouluisia kappaleita. Kauneimmat joululaulut -vihkosia on haettavissa ruokakauppojen eteisistä. Laulujen sanat löytyvät myös kauneimmatjoululaulut.fi -sivustolta.
Suoraa lähetystä voi seurata oulaistenseurakunta.fi -nettisivujen kautta Kuuntele jumalanpalvelusta -linkistä ja Oulaisten seurakunnan YouTube-kanavalta, jonne löytyy myös linkki nettisivuilta.

Tänä vuonna Kauneimmat joululaulut soivat maailman lapsille. Kulunut vuosi on koetellut meistä jokaista. Eniten se on kuitenkin vaikuttanut juuri niihin, jotka muutenkin ovat vaikeassa tilanteessa. Kauneimpien joululaulujen keräyksellä tuetaan syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvia ja äärimmäisestä köyhyydestä kärsiviä lapsia yli 20 maassa. Sinäkin voit antaa lahjan hänelle, joka ei sitä muuten saa. Pienikin lahja on arvokas!
Keräykseen voit osallistua lahjoittamalla haluamasi summan MobilePayllä numeroon 61408 tai tekstaa JOULU18 numeroon 16155 (arvo 18 euroa). Voit myös lahjoittaa verkossa: kauneimmatjoululaulut.fi
(Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020-31.12.2020, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020)

Takaisin Jutut -sivulle