Kokemisen arvoinen reissu

Oulaistelainen Jenna Norjavaara kertoo oppineensa Temptation Island Suomi -ohjelmassa paljon erilaisista parisuhteista ja erilaisten tunteiden käsittelystä.

 

Oulaistelainen Jenna Norjavaara on mukana parhaillaan Nelosella näkyvässä Temptation Island Suomi -ohjelmassa.

Nelosen suosittu tositelevisio-ohjelma, Temptation Island Suomi on ennättänyt jo kahdeksannelle tuotantokaudelleen. Tänä vuonna ohjelmassa on väriä myös Oulaisista, kun 21-vuotias Jenna Norjavaara on mukana 10 sinkkunaisen joukossa. Norjavaara kertoo, että ajatus hakemisesta ”temppareihin” lähti hetken mielijohteesta.

”En ole koskaan ajatellut, että vaikka hakisin mihin ohjelmaan tahansa, joskus sinne myös pääsisin. Nytkin, kun lähetin hakemuksen, unohdin koko asian tyystin, kunnes ohjelman tekijöiltä tuli soitto jatkohaastatteluun”, kertoo Jenna Norjavaara.
Temptation Island Suomi ei ollut Norjavaaralle kovinkaan tuttu ohjelma entuudestaan. Hän oli katsonut sarjasta satunnaisia jaksoja sieltä täältä, mutta ei koskaan kokonaista tuotantokautta.
”Tiesin kuitenkin, millaiseen ohjelmaan olin menossa”.

Ohjelmaa on kuvattu aikaisempina vuosina Thaimaan lämmössä, mutta koronasta johtuen tämä kausi pistettiin purkkiin koti-Suomessa. Tämä olikin yksi syy sille, miksi Jenna Norjavaara halusi lähteä ohjelmaan mukaan.
”En halunnut olla kuumassa Aasiassa bikinit päällä kameroiden edessä. Vuokatti oli tuttu paikka, olen käynyt siellä useamman kerran laskettelemassa, mutta olihan se nyt erilaista lähteä tutkimaan sinne paikkoja kesällä”, hän toteaa.
Jenna Norjavaara tunnustaa, että pitkien kuvaussessioiden aikana hänen mielialansa vaihteli yllättävän paljon. Oli normaalista poikkeavaa viettää niin paljon aikaa tuntemattomien ihmisten kanssa samojen seinien sisällä.
”Keskustelimme tästä tyttöjen kanssa omissa palavereissamme, joita pidimme, kun pojat lähtivät iltanuotiolle. Onneksi meistä kuitenkin huolehtivat alan ammattilaiset koko reissun ajan. Ajankulku vaihteli reissussa kiireestä hiljaisempiin hetkiin. Pelasimme pelejä porukalla ja keskustelimme päivien tapahtumista ja tutustuimme päivittäin toisiimme enemmän”.

Jos Jenna Norjavaaralta kysyttäisiin nyt, lähtisikö hän uudestaan mukaan temppareihin, olisi vastaus ehdottomasti kyllä. Hän harmitteleekin sitä, että ohjelmaan päässeille annetaan heti kättelyssä hieman negatiivinen leima, oli henkilö tehnyt sitten mitä tahansa kameroiden edessä.
”Toiset sanovat, että sinne lähdetään hakemaan julkisuutta ja toiset, että siellä rikotaan suhteita. Myöskin, jos joku sanoisi minusta, että Jenna meni aivan oikeaan sarjaan, ei oikeasti tunne minua. Temptation Island ei välttämättä ole oikea sarja minulle, mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen reissu kaikin puolin. En lähtenyt sarjaan rikkomaan suhteita, vaan luomaan uusia ihmissuhteita. Koimme kaikki kuin olisimme olleet isolla kaveriporukalla mökkireissulla”, Norjavaara lausuu.
Norjavaara uskoo, että Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistuminen antoi hänelle paljon uusia näkökulmia parisuhteen luomiseen

”Opin enemmän erilaisista suhteista ja erilaisten tunteiden käsittelystä. Vaikea sanoa, lähtisinkö uudestaan kameran eteen. Mutta jos eteeni tulisi tilaisuus lähteä ohjelmaan mikä itseänikin kiinnostaa, niin harkitsisin siihen osallistumista nyt helpommin”.
Tulevaisuuden suunnitelmissa Jenna Norjavaaralla on opiskelupaikan hankkiminen. Tarkempi ala on vielä mietinnässä, mutta esimerkiksi nuorten parissa hän tykkäisi tehdä töitä.

Temptation Island Suomi, jakso 5, keskiviikkona 14.10. kello 21 Nelosella.

Takaisin Jutut -sivulle