Lisää tällaista kiitos!

Toimintapisteillä sai kokeilla muun muassa hernepussin heittoa.

 

Ensimmäistä kertaa järjestetty WetoWoima-rieha ylitti järjestäjien odotukset.

Ukko-Pekka-veturin luona kävi lauantaina melkoinen vilske. Lapsiperheille suunnattu maksuton tapahtuma, WetoWoima-rieha, keräsi paikalle väkeä jopa yli odotusten. Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja idean äiteinä olivat WetoWoima-hankkeen hanketyöntekijä Sirpa Nevanperä sekä Elina Piippo Oulaisten yrittäjistä.
Toimintapisteitä oli moneen lähtöön, esimerkiksi hernepussin heittoa, huojuva torni, kaksi paloautoa tutustuttavina, valokuvausmahdollisuus ”veturinkuljettajana”, jään värittämistä liiduilla ja vesiväreillä Ja jottei nälkä päässyt yllättämään, tarjoiltiin tapahtumassa makkaraa ja sisällä kierrätyskeskuksessa mehua ja kahvia.

 

Paloautoon tutustumassa Emilia Lehtola, Katja Karjalainen ja Leo Mehtälä.

 

Lapsille mieluista puuhaa oli kerätä riehapassiin merkintöjä eri toimintapisteiltä ja lunastaa täydellä passilla yllätyspalkinto 4H- kierrätyskeskuksesta. Lelut toimivat lapsille myös hyvänä esimerkkinä kierrätyksestä.
Kuten monet muutkin tapahtumat Oulaisissa, myös WetoWoima-rieha järjestettiin suurelta osin talkootyönä. Ahkeria talkoolaisia ilmoittautui mukaan myös tapahtuman aikana auttamaan eri toimintapisteille. Tapahtuman järjestäjät haluavatkin välittää suuret kiitokset kaikille talkoolaisille ja arvontapalkintojen lahjoittajille. Muutaman kymmenen euron budjetilla saatiin aikaan riemukas tapahtuma, jolle varmasti on jatkoakin luvassa.

Oulaisten WetoWoima on kaupungin hallinnoima EU-rahoitteinen hanke. Hankkeen tavoitteena on lisätä oulaistelaisten uskoa ja luottamusta kaupungin mahdollisuuksiin ja siihen, että Oulaisissa on hyvä asua ja yrittää. 
”Jos olet kiinnostunut suunnittelemaan hankkeelle WetoWoimaisen logon, laita ehdotuksesi minulle tammikuun loppuun mennessä. Paras logo palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla, jonka voittaja saa käyttää valitsemaansa oulaistelaiseen liikkeeseen. Oulaisten kaupungin yrityskeskus tarjoaa palkinnon”, ilmoitti Sirpa Nevanperä.

Sonja Kukkola

Takaisin Jutut -sivulle