Luotettava remontti on Milla Sorrin tavoitteena

Sisustussuunnittelija Salla Huhtala ja kauppias Milla Sorri ihastelevat yhtä uusimpiin tapettimallistoihin kuuluvaa vaihtoehtoa.

 

Kun Milla Sorri ja hänen puolisonsa rakensivat vuonna 2015 uuden kodin Oulaisten Petäjäskoskelle, niin kaikki ei napannut rakentamisessa niin kuin olisi pitänyt. Oman kodin rakentamisessa ilmenneiden puutteiden pohjalta Milla Sorri kehitti omaan yrityksensä Vieskan Sisustajiin uudenlaisen sisustuskonseptin.
”Tarjoan asiakkaille kokonaispalvelun, jossa kaikki toimii, työ on laadukasta ja hyvä ja sellaista, johon voi luottaa”, Milla Sorri toteaa.
Kauppias Sorri kertoo, että konsepti on käytännössä kokeiltu ja kaikki on toiminut suunnitelmien mukaan. Asiakas voi tilata sopimuksen mukaisesti koko sisustuksen uuteen kotiin, remontin tai osa remontin avaimet käteen periaatteella tai osittain valmiina.
”Meillä on remontin toteuttamista varten osaava henkilökunta. On alan koulutuksen saanut sisustussuunnittelija Salla Huhtala ja Matti Tissari, rakennusalalle koulutettu osaaja, kertoo kauppias Sorri.
Yksityisten remontin tekijöiden lisäksi Vieskan Sisustajilla on asiakkaina uudisrakentajia sekä rakennusliikkeitä.
”Keittiöremontin suunnittelu vie kauemmin kuin päivän, koska siihen kuuluu muun muassa käynti asiakkaan kotona, jossa kartoitetaan vesipisteen paikat, sähköistys ja muut toiminnallisuudet. Tämän jälkeen suunnitelma piirretään puhtaaksi ja käydään läpi asiakkaan kanssa kohta kohdalta niin, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pintasisustus tai -remontointi on helppoa, kun meillä on valmiina tarjolla laaja valikoima alan hupputuotteita keittiö-
ja kylpyhuonekalusteita myöden. Niistä asiakas voi valita mieleisensä ja kaikki saman katon alta”.
Kauppias Sorrin mukaan saksalaisen perheyrityksen laadukkaat kiintokalusteet, keittiöön, kylpyhuoneeseen, vessaan ja kodinhoitotiloihin ovat nykyaikaisia ja taattua laatua. Lisäksi tarjolla on säilytysjärjestelmiä ja pintamateriaaleja lattiasta kattoon sekä listat ja maalit.
Yrityksen sisustussuunnittelija auttaa materiaalivalinnoissa ja pintojen valinnoissa, mutta tekee myös kokonaisia sisustus- ja materiaalisuunnitelmia.
”Esimerkiksi laajat tapetti- ja laattapuolen valikoimat ovat suoraan sisutusaallon harjalta ja seuraavat uusimpia trendejä, kauppias kertoo ja esittelee samalla kauniita suurikukkaisia tapetteja sekä ruotsalaisia hillitympiä vaihtoehtoja”.
Puusepän ja merkonomin koulutuksen hankkinut kauppias Milla Sorri osti viime vuoden vaihteessa 80 prosenttia ylivieskalaisesta Vieskan Sisustajat Oy:stä. Hän on siitä alkaen kehittänyt yrityksen liiketoimintaa haluamaansa suuntaan. Lauantaina oli Ylivieskan Ruutihaantiellä liikkeen viralliset avajaiset, jossa kauppias saattoi esitellä suurelle yleisölle kehittämiään uusia palveluita sekä Vieskan Sisustajien tarjoamia tuotteita. Vieskan Sisustajat työllistää kokopäiväisesti kolme henkilöä.

Takaisin Jutut -sivulle